De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

IPhone shell 7 Custom afdrukken met een hoge kwaliteit foto


Maak aangepaste iPhone 7, voeg je eigen foto's op uw Apple-telefoon. Hull solide extra - hq maatwerk.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

U biedt enkel de nieuwe iPhone 7 en je bent er trots op? We begrijpen dat u nu om schade te voorkomen, geeft de voorkeur aan een beschermend omhulsel te verkrijgen zou zijn, en als het is aangepast aan uw imago, het is nog beter! Het biedt u de smartphone aan te passen met een aangepaste shell, stijf en extra sterke plastic of siliconen, die uw mobiele telefoon zal beschermen en u zult veel problemen voorkomen. Het zou jammer zijn om uw gloednieuwe iPhone 7 verwennen! U kunt kiezen tussen verschillende soorten foto smartphone schelpen, shell siliconen transparante flexibele plaat, stijve boord einde, zwart of wit, en de zakken dat zowel het aanraakscherm en de achterkant van uw Apple-smartphone te dekken.

Al onze beschermingsmiddelen modellen zijn gemaakt van duurzame materialen en afwerkingen hebben zich aangepast aan uw mobiele telefoon, dat je volledige toegang tot de camera, knoppen en de lader aansluiting zal verlaten.

Maak een aangepaste iPhone 7 om uw afbeelding shell

Om een ​​romp naar unieke en originele iPhone te bereiken, kunt u onze online wizard die u zal begeleiden tijdens uw creatie! Om u een aanpasbare shell die eruit ziet alsof je met een van je beste foto's, een wirwar vergadering voorstellen, een beeld waaraan u te houden of uit een logo, vergezeld van de tekst! Vallen voor een trendy afbeelding shell u zelf hebt gevormd als een grote Schepper! Geef uw Apple-smartphone bescherming een nieuw accessoire dat je perfect zal vertegenwoordigen! Aanpassen en beschermen van zowel uw smartphone dagelijkse gevaren door middel van zeer bestendige materialen die hem zal redden van ergernissen, stoten of krassen.

Pas je shell telefoon is zeer eenvoudig met de preview-tool die wij aanbieden. Maak een shell of een aangepaste geval zal een koud kunstje, zelfs voor computer beginners zijn. En als u wilt uw favoriete foto op meerdere media te reproduceren: canvas foto, foto's afdrukken, gepersonaliseerde mok of sleutelhanger beeld. Onze brede waaier van cadeau-ideeën zal u toelaten om aanwezig origineler stel dan de andere voor Kerstmis of een andere gelegenheid. Eenmaal bevestigd uw bestelling snel bij u thuis worden afgeleverd, direct.

Bieden een persoonlijke iPhone case om een ​​evenement te markeren

Vergeet niet om uw dierbaren, man of vrouw, dan kunt u om een ​​gebeurtenis te vieren, zoals Valentijnsdag, een verjaardag of Vaderdag bijvoorbeeld! Kies deze nuttige gepersonaliseerde cadeau voor je moeder of je zus, die net bieden een 7 iPhone van Apple. Rust smartphone van uw zoon, om hem te feliciteren met zijn succes op school, met een aangepaste cover met een foto van zijn favoriete voetballer! Hij zal trots zijn op maat shell iPhone 7 tonen aan zijn kameraden zijn.

De romp iPhone is het idee cadeau trend van het moment goedkoop, dus wacht niet! Selecteer de iPhone case of siliconen omhulsel iPhone geïnteresseerd zijn in, dan begin je creatie in een handomdraai. Onze simulatie-tool kunt u de weergave van uw nieuwe aangepaste shell direct bekijken. Geniet van de vele mogelijkheden om uw persoonlijke en unieke iPhone-case te maken! Ten slotte blijft het alleen maar te wachten een paar dagen voor u om u te ontvangen!

Maatwerk specialist en biedt een breed scala van tablet gevallen en telefoon Gravissimo biedt ook onze vele andere modellen te ontdekken: iPad shell Air, iPad Mini shell bij Apple, maar ook shell Samsung Galaxy, Galaxy Note of S7, HTC één of Nokia Lumia, alle merken zijn beschikbaar op onze online winkel en kunt u een shell maatwerk te creëren in een handomdraai.

Andere gaven van de categorie "Aangepaste iphone case" kan u interesseren:

Custom iPhone Case 7 voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.