Case iPhone case 7 Plus Custom afgedrukte foto


Maak uw eigen iphone 7, voeg uw foto's en eventueel een bericht. Extra stevige romp, disponbiles verschillende kleuren.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Je houdt nieuwste juweeltje van technologie van Apple en u weet heel goed dat deze smartphone is breekbaar dus zorg ervoor om te investeren in een aangepaste shell iPhone 7 Plus! Kies beschermende accessoire model dat bij u past en dat is naar uw wens. Wij bieden silicone foto schelpen, zachte rand, of stijf, extra sterke plastic, maar ook gevallen voor al je Apple-smartphone, waardoor het effectief worden beschermd door schokken, vallen of krassen. Selecteer de schelp model iPhone je hunkert uit een breed scala van kleur en afwerking.

Stelt u zich eens een aangepaste shell om uw afbeelding, uniek en origineel

Pas uw beschermend omhulsel te personaliseren met een foto van je verloofde, je favoriete zanger of het uiteindelijke ontwerp van uw dochter. Laat je fantasie en maak de hoes die je altijd al wilde. Personalisatie, de levering is gratis en kun je zoveel foto's toevoegen als u wilt, maar ook tekst, een bericht, een naam of een verklaring van de liefde! Selecteer het lettertype uit verschillende stijlen en toe te passen de kleur van uw keuze. Zodra dit is bereikt, zal het meer dan genieten van het resultaat en bevestig uw bestelling snel uw nieuwe iPhone case te ontvangen doen!

Bieden een persoonlijke gift aan de iPhone 7 Plus beschermen

Hier is een persoonlijk geschenk idee dat jong en oud, mannen en vrouwen zal verrukken! Een foto romp, ontworpen door u, dat uw dierbaren zal raken! Valentine's Day, Kerst en verjaardagen, aarzel dan niet om een ​​trendy cadeau aanbieden, tot op heden, dat elke keer zal bevallen! Denk er eens over voor de volgende verjaardag of Mother's Day en maak blij met een klein budget! Maak eenvoudig uw eigen shell iPhone 7 Plus met de wizard die wij aanbieden. gemakkelijk een overzicht van uw personalisatie, en controleer je camera zaak of iPhone 7 Plus aangepaste shell. Dus geen verrassingen bij de ontvangst van uw bestelling, zijn we toegewijd aan het leveren van een kwaliteitsproduct, trouw aan je creatie!

Andere gaven van de categorie "Aangepaste iphone case" kan u interesseren:

Meer Aangepaste iPhone Case 7 voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Klantenservice Van maandag tot vrijdag, van 9u tot 13u en van 14u tot 18u
+33972554532 (In Het Engels) of service.client@gravissimo.fr
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Klant beoordelingen .
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Apps voor de iPhone/iPad
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2018 Alle rechten voorbehouden.