De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Case iPhone case 7 Plus Custom afgedrukte foto


Maak uw eigen iphone 7, voeg uw foto's en eventueel een bericht. Extra stevige romp, disponbiles verschillende kleuren.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Je houdt nieuwste juweeltje van technologie van Apple en u weet heel goed dat deze smartphone is breekbaar dus zorg ervoor om te investeren in een aangepaste shell iPhone 7 Plus! Kies beschermende accessoire model dat bij u past en dat is naar uw wens. Wij bieden silicone foto schelpen, zachte rand, of stijf, extra sterke plastic, maar ook gevallen voor al je Apple-smartphone, waardoor het effectief worden beschermd door schokken, vallen of krassen. Selecteer de schelp model iPhone je hunkert uit een breed scala van kleur en afwerking.

Stelt u zich eens een aangepaste shell om uw afbeelding, uniek en origineel

Personaliseer je beschermhoes om te personaliseren met een foto van je verloofde, je favoriete zanger of de laatste tekening van je dochter. Laat uw verbeelding de vrije loop en maak de aangepaste case die u altijd al wilde hebben. De aanpassing is gratis en je kunt zoveel foto's toevoegen als je wilt, maar ook tekst, een bericht, een naam of een liefdesverklaring! Kies het lettertype uit verschillende stijlen en pas de kleur van uw keuze toe. Zodra dit alles is gedaan, hoef je alleen maar het resultaat te bewonderen en je bestelling te valideren om snel je nieuwe aangepaste iPhone-hoesje te ontvangen!

Bieden een persoonlijke gift aan de iPhone 7 Plus beschermen

Hier is een persoonlijk geschenk idee dat jong en oud, mannen en vrouwen zal verrukken! Een foto romp, ontworpen door u, dat uw dierbaren zal raken! Valentine's Day, Kerst en verjaardagen, aarzel dan niet om een ​​trendy cadeau aanbieden, tot op heden, dat elke keer zal bevallen! Denk er eens over voor de volgende verjaardag of Mother's Day en maak blij met een klein budget! Maak eenvoudig uw eigen shell iPhone 7 Plus met de wizard die wij aanbieden. gemakkelijk een overzicht van uw personalisatie, en controleer je camera zaak of iPhone 7 Plus aangepaste shell. Dus geen verrassingen bij de ontvangst van uw bestelling, zijn we toegewijd aan het leveren van een kwaliteitsproduct, trouw aan je creatie!

Andere gaven van de categorie "Aangepaste iphone case" kan u interesseren:

Meer Aangepaste iPhone Case 7 voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.