De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

8 Zaak Custom iPhone

Sorteren op : Prijs - Populariteit

Ontdek onze brede waaier van iPhone hoes-8, zodat u uw smartphone laatste generatie te beschermen, maar niet met het beschermende omhulsel van het vak! Met onze online authoring tool, kunt u een aangepaste shell om uw beeld te creëren. Importeer je foto romp of uw gepersonaliseerde iPhone geval 8, de foto van uw keuze. Een persoonlijk beeld, een foto van uw kinderen of een logo of een foto, alles is mogelijk in onze tool. U kunt meerdere afbeeldingen toevoegen zonder extra kosten. Customization is bij de prijs inbegrepen, en geen verrassingen bij de kassa! Wij bieden u ook de mogelijkheid om tekst in de kleur en het lettertype dat u gekozen invoegen. Je kunt echt een shell iPhone 8 maat, origineel en uniek te maken.

Al onze cases zijn speciaal ontworpen om perfect te passen bij uw Apple-smartphone. Openingen aan de zijkanten, zodat u kunt blijven de knoppen en verbinding te gebruiken, zonder enige beperkingen. Geniet van een aangepaste shell iPhone 8 in de kleur van uw keuze en sluit af met een plastic of silicone. Wij bieden ook een kunstlederen pouch, zodat u zowel de voorkant te beschermen dan de achterkant van de telefoon, het ideale product voor de meest lastige!

Maak een aangepaste iPhone shell 8 met foto en tekst

Maak de keuze van een aangepast object voor u te nemen met uw favoriete foto's. Laat ze niet langer op uw smartphone kunt u genieten van elke dag genieten van het beeld op uw iPhone shell 8. U kunt dit cadeau idee voor kiezen om je moeder of een vriend! Met zijn lage prijs, zal de 8 gepersonaliseerde iPhone geval een goed idee zijn om te presenteren om te behagen om je heen. U hoeft dus geen onnodige risico's te nemen kopen van een cadeau of niet bevalt, met persoonlijke iPhone geval u meedoen met plezier doordat zowel om de telefoon te bewaren bij vallen, maar geniet van je beste foto's elke dag!

Kies een van onze snelle bezorgmethoden (3 dagen of 24 uur). Wij zullen bij de voorbereiding van uw bestelling grote zorg besteden en u garandeert dat u niet teleurgesteld zult zijn door uw aangepaste volgorde van iPhone-hoesjes!

Andere gaven van de categorie "Aangepaste iphone case" kan u interesseren:

8 Zaak iPhone Custom voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.