Custom iPhone Case X

Sorteren op : Prijs - Populariteit
15,90 €
- 1 stemmen
1 reactie

U bent de trotse eigenaar van een iPhone-X, het nieuwe stuk van de technologie van Apple? Dus niet langer wachten om een ​​mooie stevige koffer die je smartphone die is zo kostbaar te bieden! Ontdek onze ander beeld shell modellen of zaak aan te passen en te kiezen wat het beste bij je past. Alle modellen zijn speciaal aangepast aan uw iPhone en X zal u toelaten om verder te gaan om alle functies van de telefoon te gebruiken zonder dat het beschermende omhulsel te verwijderen. Gemaakt van duurzaam kunststof, siliconen of synthetisch leer, zullen onze verschillende modellen van de iPhone gevallen X kunt u gemakkelijk vinden schoenen te vullen.

Gepersonaliseerde iPhone shell X zal u toelaten om een ​​unieke stijl te bieden aan uw Apple-smartphone. Plaats een citaat, een illustratie of een persoonlijke foto en gemakkelijk en snel een unieke en originele foto dekking voor uw mobiele telefoon. Gebruik onze wizard om rechtstreeks de weergave van uw aanpassing te bekijken. U zult plezier verbeelden een aangepaste shell die perfect past bij te hebben. Het harde deel zal vinden van de juiste foto en de juiste tekst aan toe te voegen! Customization is gratis en je kunt zo veel foto's en tekst toevoegen als u wilt tijdens uw creatie.

Stel je een iPhone X romp perfect aan uw imago

Zodra uw prestatie afgerond, zal het alleen maar bevestigen en volg de stappen vóór de bevestiging van uw bestelling. Wij bieden meerdere verzendmethoden met gratis levering binnen 7 dagen en betaal snelle levering methoden tot 3 dagen of binnen 24 / 48u. Wees gerust, we zullen goede zorg van uw bestelling op te nemen en het nodige doet, zodat het record is zo mooi als wat je had gehoopt. Kies een aangepaste goedkope shell te kunnen veranderen zo vaak als je wilt en altijd met u uw favoriete familiefoto's.

U kunt ook kiezen voor de aangepaste object om een ​​originele foto geschenk geven aan uw dierbaren! Als je broer of je man gewoon om veroorloven de iPhone X, verras ze door het aanbieden van een aangepaste shell met zijn favoriete foto, het ongetwijfeld waarderen deze leuke verrassing. Een gepersonaliseerde gift is nog steeds een betrouwbare idee om deze kwaliteit te bieden en markeer de geesten. Ongeacht de gelegenheid, een verjaardag, Kerstmis of gewoon voor een leuke verrassing voor een geliefde, bent u precies goed hier!

Andere gaven van de categorie "Aangepaste iphone case" kan u interesseren:

Custom iPhone Case X voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Klantenservice Van maandag tot vrijdag, van 9u tot 13u en van 14u tot 18u
+33972554532 (In Het Engels) of service.client@gravissimo.fr
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Klant beoordelingen .
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Apps voor de iPhone/iPad
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2018 Alle rechten voorbehouden.