De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Bordspel en aangepaste spelbord met uw foto's


Koop aangepaste bordspellen, poker koffer, kaartspelen, schaakborden om plezier met familie of vrienden.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Douane collectieve games zal u toelaten om een ​​traditionele heden, populair bij kinderen en volwassenen te combineren, terwijl het selecteren van een enkel object voor Kerstmis of een verjaardag. Want uit de gewone en een origineel cadeau, vergeet niet om het met een bericht, een naam of een datum rechtstreeks geëtst in het materiaal te personaliseren.

Poker liefhebbers zullen blij zijn om een ​​doos die hun speciale gesigneerde zal worden ontvangen. Deze klantgerichte kits bevatten alles wat nodig is om te spelen: kaarten, dobbelstenen, penningen en zelfs een tapijt. Selecteer uw materiaal, hout of metaal, stel het bericht in het lettertype van uw keuze en wij zorgen voor graveren. Het zal gewoon het verzenden van de uitnodigingen voor poker games met vrienden tot het einde van de nacht!

Als uw gift is meer voor een gepassioneerde schaken, backgammon, dammen spelletjes of domino, is onze kast 6 houten speeltoestellen speciaal voor hen ontworpen. Dit aanwezig zal jong en oud onderdelen voor familie of vrienden te verrukken. Uw aanpassing zal worden gegraveerd op de deksel van de doos. Direct ingebed in het hout, zal het een lange tijd duren en herinnerde elke keer om de persoon die uw vriendelijke aandacht krijgt.

Maak de keuze van een origineel en leuk door het aanbieden van gepersonaliseerde bordspel aan een kind of een volwassene!

bar games zijn trend. Onze set darts zal een ideale cadeau voor een housewarming party, een verjaardag of een tiener die wil om zijn vermogen te bewijzen maken ... Deze is identiek aan die gevonden in bars met echte tip darts in messing. De houten tribune is een perfecte ondergrond om uw boodschap graveren en zo de vangst van de persoon die je wilt verwennen.

Kinderen hebben ook hun doel. Om aan te moedigen aspirant Michael Jordan of uw tiener ravotten vlak voor een examen, bieden onze mand van gepersonaliseerde basketbal, aan de muur gemonteerd, overhangende met een foto die je zorgvuldig hebt gekozen. Veel plezier met het maken van een aangepaste enige humor en tederheid. Gegarandeerd succes met adolescente atleten.

Custom Bordspellen zijn originele en unieke geschenken aan kinderen en volwassenen voor een verjaardag, pensionering, Kerstmis te geven.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd gift" kunnen u interesseren:

Custom spel voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.