De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

LG shell Custom bedrukt met uw foto en tekst


Vind onze aanpasbare lg schelpen met uw foto's en bericht. Geef een unieke uitstraling aan uw LG smartphone.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

U biedt slechts een LG smartphone, vindt u mooi en je voelt alsof de verwennerij. Om te beschermen tegen stoten, krassen en kleine verwondingen per dag, gebruik maken van een aangepaste shell LG. Dit is een originele manier om te zorgen voor uw telefoon mee te nemen met de voldoening van een afbeelding accessoire thuis en hebben gedaan

Gemaakt in een extra sterke kunststof, onze modellen zijn verkrijgbaar in twee kleuren, zwart en witte randen en geknipt in een handomdraai. Ze zijn ontworpen om perfect te passen aan uw specifieke LG smartphone, de uitsnijdingen en makkelijke toegang tot knoppen, connectoren en andere maatregelen.

Pas dit punt als je wilt met uw favoriete foto, een vakantie herinnering, een foto of een afbeelding. Voeg vervolgens een bericht, een naam, een datum ... dan tekenen, als u dat wilt, je inspiratie in onze online configurator om een ​​artistiek filter en een gestileerde lettertype toe te voegen.

Bescherm uw nieuwe telefoon met een aangepaste shell voor LG bieden een unieke blik!

De techniek voor het maken van uw aanpassing zorgt voor een perfecte afwerking, identiek aan het origineel. Met de sublimatie van kleuren, contrasten en verlichting worden gerespecteerd en hield in de tijd u wordt gegarandeerd door het impregneren van pigmenten in het materiaal

Als u ondernemer bent, vergeet dan niet om te personaliseren de rompen van uw bedrijf telefoons met uw logo, zullen ze dus tegen lagere kosten marketing accessoires geworden. Het is een originele manier om zich te onderscheiden van de concurrentie.

LG een aangepaste shell zal een nuttig geschenk, origineel en uniek cadeau voor elke gelegenheid, een verjaardag, Kerstmis, Moederdag of gewoon voor de lol.

Andere gaven van de categorie "Romp Aangepaste Telefoon & Tablet" die je kunnen interesseren:

Romp LG aangepaste voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.