De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Linnen en Bath Custom ornament met een foto of naam


Pas uw badlinnen met een foto of geborduurd initialen op een handdoek of een badjas.

Ons lichaam is een van de mooiste dingen die hij is. Daarom nemen we grote zorg. De keuze van materiaal waarmee wij ons reinigen is even belangrijk als het kiezen van een vochtinbrengende crème. De huid is zeer delicaat. We moeten daarom gebruik maken van de meest geschikte accessoires.

Het badlinnen is een accessoire die gewoonlijk gebruikt om het lichaam te reinigen eens uit het bad of het zwembad. Er is echter al heel lang gebruikt zonder dat we weten de werkelijke waarde.

Gemaakt met materialen van hoge kwaliteit en milieuvriendelijke, aangepaste badlinnen is zowel licht, zacht en effectief. Van verschillende afmetingen, geborduurd of bedrukt met een foto, het is duurzaam en tijdloos. De samenstelling absorbeert alle vloeibare lichaam die zich op je huid. Een baby met een afzuigkap is ook beschikbaar in de categorie Baby om uw maximale kind te beschermen.

Voor Kerstmis of als huwelijkscadeau, bieden een persoonlijke badlinnen geborduurd het met een naam of bedrukt met een foto

Elk object dat we bezitten moeten ons definiëren. Het is in deze geest dat de aangepaste geborduurde handdoek en badjas zijn ontworpen. Uw keuze zal nooit meer hetzelfde zijn. Of u nu een man of een vrouw, zijn er kleuren die u definieert. Uw familie houdt van de unieke badjassen? Denkt u over een persoonlijk cadeau voor je partner? Gepersonaliseerde handdoek is precies wat nodig is. Je ouders en kinderen zullen ze te vinden, omdat iedereen haar naam kan hebben geborduurd in de brede waaier van beschikbare kleuren (oranje, geel, turquoise, framboos, beige, rood, zwart, enz.).

Of u nu een persoonlijke badlinnen, willen voor de sport of voor het strand, het assortiment is zo breed dat u zal worden verwend met een keuze. Deze prachtige accessoires zijn des te belangrijker, omdat ze goedkoop zijn.

Het is niet altijd gemakkelijk om een ​​cadeau voor een verjaardag te kiezen. Kies een badkamer gift of een gepersonaliseerde gift is een verrassing je zou kunnen doen aan de persoon aan wie u houdt Kerstmis of een verjaardag.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift for Badkamer" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.