De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Lunch Box, doos snack en maaltijd gemaakt met jouw foto


Geniet van uw maaltijd in het gezelschap van een gepersonaliseerde lunchbox met een foto van uw vakantie of uw kinderen.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Of het nu voor de maaltijd van uw jongste aan het kinderdagverblijf, aan degene die in de kleuterklas of om u nog aan het werk tijdens de lunch te proeven, zal een gepersonaliseerde lunch doos met een foto handig om uw voedsel te beschermen food. Een geschenk voor kinderen maar ook voor volwassenen!

Een uniek en origineel lunchbox om zich te onderscheiden van andere

Het probleem voor de verpleegkundige of de leraar zal de lunchdoos voor uw kind te herkennen onder tientallen anderen, of je niet fout gaan in het midden van alle andere identieke dozen in de koelkast voor uw bedrijf. De oplossing? Pas uw lunch box te ontwerpen en origineel te maken en verlies of verwarring te voorkomen.

custom box lunch voor het hele gezin!

Kies een kleur tussen roze, blauw of wit en upload uw beste foto op de cover van uw lunch box aan te passen. Een vakantie om te onthouden voor een school entree, een familieportret van de afstand tot het werk, de foto van uw huisdier of een foto van zijn favoriete cartoon te overbruggen ... de keuze is groot en ook de mogelijkheden: spelen met artistieke filters gevonden in onze online-wizard of wijzigen van het lettertype van het bericht dat u hebt toegevoegd. Wij produceren uw foto meer verfijnd met een kleurpigment impregneren techniek in de zaak van de weerstand in de tijd was na was.

dus stel je de gepersonaliseerde lunchbox om jezelf de meest originele van de school, kinderdagverblijf of identificeerbare baan op het eerste gezicht te maken! Een gift voor een verjaardag of Mother's Day, handig en goedkoop om een ​​hand te bieden.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift Voor Het koken" kan u interesseren:

Lunch box Gepersonaliseerde voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.