De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Aangepaste magneten en magneet met uw foto voor uw koelkast


Bieden gepersonaliseerde magneten met een persoonlijke foto en voeg een klein bericht dat zodra hij opent de koelkast zal aan je denken.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

De gepersonaliseerde magneten voor de koelkast is een leuk medium om foto's te delen met familie, vrienden. Om dergelijke gepersonaliseerde geschenk voor Moederdag bijvoorbeeld! De magneet van de foto is ook een reclame-medium voor bedrijven die willen op een originele manier te communiceren.

Als u op zoek bent naar gepersonaliseerde geschenken tegen lage prijzen, bent u precies goed! Foto magneet zal u toelaten om uw beste foto's te maken en polaroid in staat zijn om elke dag te bewonderen en is niet alleen rust op uw smartphone. U kunt het ook gebruiken om verschillende boodschappen over te brengen: het huwelijk dankt u kaart, markeren voor uw evenement, te delen geboorte of communie, relatiegeschenken, ...

Een originele foto cadeau met gepersonaliseerde magneten

Uw koelkast is bedekt met tekeningen en inschrijving weinig woorden die vliegen in de geringste tocht of beginnen uit te spoelen? De magneet gepersonaliseerde Fridge is het ideale medium voor het behoud en gemakkelijk hang ze zonder schade aan de muur. Met onze color sublimatie reproductietechniek, de kleuren niet zullen bewegen in het geïmpregneerde materiaal. U hebt de keuze tussen verschillende scherpe vormen: rond, vierkant, rechthoekig, hart, hard of zacht. En voor iets anders, kunt u veel plezier ook jongleren uw uitdrukkingen, een grimas, een glimlach, een dromerige ... en dus bieden meer te houden op alle metalen oppervlakken of magnetische media vanuit huis of kantoor. Met de magnetische plaat vastgelijmd aan de achterkant van uw koelkast magneet, kunt u gemakkelijk te verplaatsen en te positioneren als u wilt op uw koelkast. Erg handig om uw boodschappenlijstje op de koelkast of belangrijke dingen zien doen, aangepaste knoppen voor de koelkast zal snel verleiden!

Gravissimo biedt een veelheid van originele aangepaste objecten die u zal toestaan ​​om uw huis te versieren of om uw vrienden te plezieren. Post foto, gepersonaliseerde mok, fotoalbum, foto canvas schilderij of aangepaste bladwijzers zijn allen zelf cadeau-ideeën die u zal toestaan ​​om uw creativiteit te uiten en uw herinneringen foto op te schrijven.

Uw online drukkerij biedt een zeer snelle levering van diensten aan een unieke foto decoratie te scheppen voor een zakelijk evenement, een familiefeest of een origineel kerstcadeau. Vertrouw op onze printers die elk van uw creaties te voldoen en maak uw foto zijn een persoonlijk geschenk dat je zult er trots op zijn!

Bied een magneet foto koelkast voor een housewarming

Bieden een persoonlijke magneten om jezelf kijken dom goedkoop cadeau. Een leuke manier om een ​​tekening, een origineel idee voor een postkaart te vangen, sparen de datum, een bruiloft of zelfs om een ​​wenskaart te delen ter gelegenheid van Kerstmis.

Bent u ondernemer en wilt u de hoofden van uw klanten te scoren, beschouwen dit object als een reclame-medium dat je partner zal verrassen door zijn originaliteit. Als een notitieblok, wordt een flyer of een visitekaartje gemakkelijk verloren gaan als een sticker afgrond steun waar het wordt gelijmd de magneet is perfect om uw diensten te herinneren op elk gewenst moment. Geplakt op alle metalen oppervlakken van een kantoor of thuis, zoals metalen kasten, koelkasten, computers ook, zal het een manier om klanten die deze visuele herinnering elk moment onder de ogen en die te behouden Zorg ervoor dat u elke behoefte te bellen. Pas uw magneet als een visitekaartje met uw logo, uw contactgegevens. Ideaal voor loodgieters, elektriciens, verpleegkundigen, convenience stores ... Voor grote hoeveelheden, neem dan contact met ons op.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift Voor Het koken" kan u interesseren:

Magneet aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.