De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Sport medaille en de trofee Aangepast logo of afbeelding


Pas Sport medailles met het logo van uw club of een foto van een evenement. Een originele en unieke beloningen voor kinderen en volwassenen.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Ontdek een unieke en originele gepersonaliseerde gift voor alle liefhebbers van de concurrentie en beloning: medaille sport. Om een ​​kind met een competitieve sport te feliciteren, kunt u een aangepaste medaille met zijn beeld of met een klein bericht van aanmoediging of gelukwensen bijvoorbeeld bieden.

U bent de manager van een voetbalclub, dan bieden om al uw kleine voetballers een medaille met hun volledige naam en het jaar op het wordt gedrukt. Ze zullen blij zijn om te zien dat hun coach hun sportieve prestaties, hun trainingen en zij zullen een geheugen van het afgelopen jaar bij elkaar te houden zijn.

Maak deze sport geschenk, een heden en leuk ontwerp dat degenen die u zal bieden zal bevallen!

Kies een aangepaste sport medaille evenement

Voor deze medaille wordt het object van verlangen, personaliseren met een fotoportret, event data, een voor- en achternaam of bemoedigende tekst. Onze online help-wizard wanneer u het maken van uw sport-accessoire. Maak het persoonlijk geschenk, een unieke beloning aan kader of hangen in een kamer.

Als je manager van een sportvereniging, leuk om dit unitaire sport medaille of verguld zilveren rand aan te passen aan uw leden verrassen en geef ze een herinnering aan het verleden jaar.

Het is bijna de finale van rugby en je zoon je zou hem willen doen een grote verrassing voor dit evenement? Aarzel niet om hem te bieden een sport-medaille met zijn portret bijvoorbeeld. Om een ​​collectieve of individuele sportevenement te markeren, deze medaille kind of volwassene is ideaal voor iemand die deelneemt aan sport concurrentie te bieden. Maak de droom door hem een ​​medaille sport als een geweldige topsporter.

U kunt er ook voor kiezen deze gewoonte medaille te belonen originele manier de winnaars bij een onderneming spelen. U kunt kiezen uit twee kleuren van medailles, de gouden medaille en de zilveren medaille!

Hier is een origineel en persoonlijk cadeau ideaal voor uw professionele of sportieve gebeurtenissen, die zeker invloed hebben op amateursporters en professionals die willen om u te belonen!

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd juweel" kunnen u interesseren:

Aangepaste Sport Medal voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.