De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Sieraden medaille gegraveerd kat en hond huisdieren


Dieren medailles kunnen worden aangepast, leuk accessoire voor uw ultieme metgezel.

Bij Gravissimo, huisdieren een belangrijke plaats innemen. Onze huisdieren hebben gratis toegang tot onze kantoren, zijn verwend en geknuffeld door het hele team en trots dragen de volledige arsenaal gepersonaliseerd, douane kraag en medaille voor dieren. Dus, als je net als ons, je je honden en katten te waarderen, dit gedeelte is voor jou! Bied hen een origineel cadeau!

De medaille gegraveerd met de naam van uw viervoeter is niet alleen een juweeltje dat het origineel, maar het toevoegen van uw telefoonnummer, wordt het ook de ideale accessoire voor snelle identificatie in geval van verlies. In tegenstelling tot tatoeage of elektronische chip, geen behoefte aan iemand die uw huisdier vindt om naar een dierenarts aan de eigenaar te identificeren. Minder stress voor het dier en die snel gerustgesteld u.

Een hele reeks gegraveerde medailles voor uw huisdieren

We selecteren voor u een waaier van medaillons gemaakt van geanodiseerd aluminium, een materiaal dat biedt een hoge weerstand tegen krassen en corrosie, de verschillende vormen en verschillende kleuren, die variëren van de geneugten.

De teksten, namen, telefoonnummers laser gegraveerd zijn. Afbeeldingen hun gereproduceerd door de kleur sublimatietechniek. Er zijn twee methoden die de beste weergave te garanderen en gehouden in perfecte weer.

Geef een medaille en een gepersonaliseerde ketting of gegraveerd met uw hond of kat

Wij bieden ook zeer duurzaam en verstelbare nylon halsbanden, aan te passen als je wilt met tekst of foto. ideale aanvulling op het medaillon uw gegevens zijn gemakkelijk herkenbaar en toestaan ​​dat degenen die snel uw avontuurlijke dier contact met u te vinden.

Een halsband, gepersonaliseerde medaille voor dieren zijn een geweldig cadeau idee voor goedkope verwelkomen een jonge pup of kitten in haar nieuwe huis en een effectieve en snelle manier om u te waarschuwen in geval van verlies of schade aan uw huisdier.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd juweel" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.