De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Pocket spiegel en gepersonaliseerde zak met een goedkope foto


Een ideaal geschenk voor charmante mensen: de aangepaste spiegel! Ontdek een selectie van zakken makkelijk aanpasbare sjablonen met afbeeldingen of foto's van uw keuze.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Gepersonaliseerde Mirror: behaagzucht en originaliteit

Het was allemaal in de achterkant van onze portemonnee, een kleine spiegel voor make-up touch-up na de lunch of tussen twee afspraken of stof in de ogen te verwijderen. Maar degenen die voor de aangepaste spiegels gekozen hebben een andere klasse! Ideaal voor effect met hun vriendinnen of bied uw entourage symbool van vriendschap, gepersonaliseerde zak spiegels zijn zowel praktisch en zeer origineel.

We hebben gekozen voor u bestendig en licht ijs, hartvormig, rond of vierkant, staal of weefsel bedekt. U kiest uw eigen spiegel en geef het een stijl alles wat je te sieren met uw mooiste souvenir foto, een portret dicht bij je hart, van een originele illustratie of een bericht, naar een naam, een datum ...

De ronde model staal, 6,5 centimeter in diameter, ziet er zelfs als een juweel met een afmeting zowel vintage, elegant en modern. Het model bedekt met roze leer heeft inmiddels gezegd een girly. Meer dan alleen ijs, een mode-accessoire!

Een ijsje praktijk te glijden in een zak

Laat je leiden door onze online wizard spelen met het schrijven van lettertypen of artistieke effecten en wij zorgen voor uw compositie te reproduceren in overeenstemming met de kleuren en contrasten met onze kleur sublimatie techniek. Ter gelegenheid van een huwelijk, na te denken over wat dit origineel en goedkoop om uw bruidsmeisjes en / of uw gasten bedanken. Met een foto, uw namen en huwelijksdatum, zullen ze lang behouden de herinnering aan deze bijzondere dag

Deze handige kleine gepersonaliseerde spiegel past in uw tas of uw toilettas. Het is een persoonlijk geschenk idee, chic en het ontwerp van de vrouw in je leven, je beste vriend of je zus te behagen.

Custom spiegels zijn ook een goed idee om uw bedrijf te promoten op het gebied van schoonheid en mode. Vergeet niet om uw logo aan te brengen en de contactgegevens van die mooie zak objecten reclame aan de meest loyale klanten of zakelijke geschenken aan te bieden te maken!

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd juweel" kunnen u interesseren:

Gepersonaliseerde Pocket Mirror voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.