De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Kop en van de douane bedrukt met foto en tekst Goedkope


Op zoek naar origineel cadeau idee en niet duur? Kies voor gepersonaliseerde mok en zeer gelukkig maken zeker aan je vrienden! Foto's, namen, grappen of symbolen, de keuze is aan jou om een ​​unieke mok te creëren.
Sorteren op : Prijs - Populariteit
11,90 €
11,31 €
30,90 €
16,90 €
19,90 €
11,90 €
16,90 €

gepersonaliseerde bekers en mokken goedkoop

Wilt u een uniek en origineel ontbijt? Crack voor een gepersonaliseerde mok van een breed scala van modellen en kleuren aan te spreken jong en oud! Om het gewenste resultaat te bereiken, gewoon gebruik maken van onze online aanpassingshulpmiddel en uw eigen ontwerp te configureren.

Classic of leuke gift of voor het behandelen van uzelf, voeg uw foto's en tekst om een ​​gepersonaliseerde mok om uw beeld te creëren. Als je gebrek aan ideeën, bieden wij een lijst van symbolen voor alle gelegenheden: Gift Valentijnsdag geschenk, verjaardag, kerst, huwelijk, Moederdag of relatiegeschenk. U kunt ook bieden een doos met een set van gepersonaliseerde mokken en een shell smartphone profiteren van hetzelfde ontwerp, met dezelfde foto, of uw verzameling door te kiezen voor het platform en magneten verbonden aan uw gepersonaliseerde mok. Als u al uw keuken aan te passen, vindt u ook in deze categorie aanpasbare conische bekers, geïsoleerde thermoskan, en bier mokken: alles voor het opslaan, het drinken (met mate) van uw favoriete drankjes.

Voor het hele gezin kan genieten van zijn 's ochtends drank in een gepersonaliseerde mok met de naam van elk beeld en ook ontdekken onze brede waaier van cups met hun bijpassende lepel. De gepersonaliseerde gift voor de perfecte keuken voor Kerstmis

Gravissimo, de bovenkant van de gepersonaliseerde mok

Door het toevoegen van foto's van uw computer, kunt u de kleur van uw gepersonaliseerde mok te kiezen, of kiezen voor een model van gepersonaliseerde mok en zelfs magisch: in feite zijn deze mokken van kleur veranderen wanneer de inhoud zijn hot. U kunt ook de voorkeur aan wat meer ongewone thema's herscheppen van de wereld van Twitter, Facebook of voetbal.

Op Gravissimo hebben we op het hart te bieden originele douanemokken om schoonheid te vangen in de belangrijke momenten van je leven en je hele entourage behagen.

Met een capaciteit van 375 ml, de gepersonaliseerde mokken en kopjes thee kunt u de hele dag genieten van uw favoriete hete drank terwijl u geniet van een familieportret of panorama afdrukken van uw bruiloft foto! U zult uw familie te houden dicht bij u en koester je favoriete herinneringen terwijl knijpen tussen je vingers uw klantgerichte mok.

Wilt u alstublieft een geliefde voor Kerstmis, Valentijnsdag, Moederdag of Vaderdag, een verjaardag of pensionering? Er zijn zo veel kopjes modellen beschikbaar die gebeurtenis te vieren!

Laat je fantasie op een mok!

Kunstenaars en beeldbewerking software specialisten kunnen ook plezier hebben het uitvinden van hun eigen ontwerp aan het universum dierbaar om ze te vinden. Maak je eigen gepersonaliseerde mok te herinneren zoals Harry Potter universum, Star Wars, Disney en Marvel je bent een grote fan, met een kop model op basis van uw eigen creatie en vrije interpretatie. U kunt genieten van de omgeving en biedt hen een uniek geschenk, of pronken met trots uw bureau op het werk: uw collega's zullen jaloers al deze beker die zit op je bureau en hen eraan herinneren hoe je uniek en onvervangbaar zijn!

En als de steun was net zo belangrijk als de open? Wij bieden tientallen verschillende modellen voor u om de vorm en de kleur die het beste passen bij uw afbeelding of design. Je gaat de bergen gepassioneerd of u wilt een uniek geschenk voor een bergbeklimmer of een ervaren klimmer te maken? Adopteer een beker met een karabijnhaak loop! Ideaal om thee, koffie of warme chocolademelk te drinken tussen twee expedities in grote hoogte! Voor de meest romantische geschenken, zal een lusvormige hart worden bevoordeeld. De meeste nomaden van jullie zullen de thermo-versie, die esthetiek en functionaliteit combineert voorkeur: overal mee naartoe nemen met u om uw favoriete dranken heet, school, kantoor houden, reizen ... Je bent fan van thee of sweet coffee? Laat een mok met geïntegreerde lepel! Het past gemakkelijk in het handvat door een ruimte voorzien voor dat doel.

Alles wat u moet weten over uw aangepaste kop

Onze mokken zijn van hoge kwaliteit keramiek, waardoor u een zeer goede weerstand in de tijd. Customization wordt uitgevoerd door sublimatie: het beeld is gedrukt bij een hoge temperatuur van uw gepersonaliseerde mok, die het mogelijk maakt om het beeld pigmenten direct impregneren in de zaak, en om te voorkomen dat de indruk verdwijnt met tijd.

Sublimatie techniek maakt het wassen in de vaatwasser en een passage in de magnetron voor de meeste modellen. Echter, sommige gepersonaliseerde mokken hebben een afwerking die de handen wassen moet bevorderen en voor een beter leven te voorkomen dat de magnetron. Dit is het geval magische patronen, helder, fluorescent, "All Black", "Clear glas", kleine roestvrij staal mokken en mokken Football.

Deze producten zijn erg kwetsbaar, we streven ernaar tijdens het transport om ze effectief te beschermen en ze zullen aankomen in goede staat. Echter, na tal van manipulaties tijdens de bevalling, kan het gebeuren dat uw gepersonaliseerde gift bereikt u beschadigde of afgestoken. In dit geval, stuur een e-mail naar onze klantenservice (adres op de pakbon) het aanbrengen van een foto van het ontvangen product. Na het vinden van het probleem, wij regelen om u een nieuw item binnen 48 uur.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift Voor Het koken" kan u interesseren:

Mok aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.