De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Nexus shell 4, 5 of 6 Custom bedrukt met een persoonlijke foto


Ontdek onze schelpen nexus om met uw foto. Een effectieve manier om altijd na te denken over uw dierbaren. Alle aanpasbare nexus range
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Bescherm uw LG Nexus 4 of 5 of de Samsung Galaxy Nexus unieke en originele manier met een aangepaste shell Nexus u aanpassen aan uw smaak met een foto, illustratie, logo of tekst, een naam, een datum. Aan te bieden als een geschenk voor Moederdag bijvoorbeeld!

Gemaakt van extra sterk plastic, onze gevallen zijn beschikbaar met een witte of zwarte randen en uw smartphone effectief te beschermen tegen de grillen van het dagelijks leven, stoten en krassen. Ze kunnen gemakkelijk worden geknipt waardoor de toegang tot alle functies, knop, plug and connector.

Bescherm uw Nexus met een enkelwandige

Dus hier ben je met je Nexus goed beschermd, aan u nu om het een stijl, uw stijl! Download een kleur foto, schrijf een persoonlijke boodschap, combineren de keuze van de kleuren en artistieke effecten via onze maatwerk wizard en ontdek leef je compositie.

Als u een bedrijf, na te denken over het aanpassen van je shell in de kleuren van uw bedrijf met uw logo, een originele accessoire marketing te maken.

Bieden een persoonlijke Nexus romp met een van je foto's

Voorbeeld wordt uitgevoerd met de techniek van sublimatie kleur die geïmpregneerd kleur voor kunststof optimale sterkte en identiek aan de originele foto.

Een persoonlijk cadeau trend en nuttig geschenk voor elke gelegenheid of gewoon om trakteer uzelf goedkope Nexus met een aangepaste shell.

Andere gaven van de categorie "Romp Aangepaste Telefoon & Tablet" die je kunnen interesseren:

Shell nexus aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.