Ohto pen gepersonaliseerde en gegraveerd met de tekst




Pas uw pen of rollerball Ohto gegraveerd met een boodschap. Geef een origineel en uniek cadeau voor een evenement!

Geef een persoonlijk geschenk ter gelegenheid van een jubileum, het nieuwe jaar vakantie, of voor alle belangrijke gebeurtenissen in het leven, is een geweldig idee. Om ervoor te zorgen dat elke keer te behagen, en slagen in de toetreding tot de meest behulpzaam en aangenaam, lijken onze goedkope pennen bijzonder geschikt. Inderdaad is het mogelijk om een ​​aangepaste Ohto pen met hoogkwalitatieve afdrukken realiseren. Deze producten hebben een ontwerp direct geïnspireerd door hun plaats van conceptie, namelijk Japan. Kwaliteit van het product is zeer hoog met de keuze van aluminium om een ​​lange levensduur, die giften gegraveerd garanderen. Aanpassingen uitvoeren met een ets lasergeëtste die een contrast tussen de kleur van de coating en grondstoffen levert.

Voor een gift goedkoop, handig en origineel, kiest u een gepersonaliseerde pen Ohto

De tinten van kleuren zorgen voor een echt trendy design, met gevarieerde tinten voor een brede selectie. Hier is de perfecte gift om de geesten te markeren ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis, met de mogelijkheid om te kiezen voor een volledig gratis personalisatie. In feite, elke aangepaste Ohto pen is uniek, met een uitrustingsniveau dat de tevredenheid van de gelukkige ontvanger van dit object zal zorgen. Een persoonlijk geschenk dat afkomstig is uit deze collectie, uit Japan, gegraveerd en verzonden vanuit Marseille, en een zeer hoge kwaliteit.

Ter gelegenheid van de pensionering voor een promotie, of voor een verjaardag, de keuze van deze aluminium items zullen blij zijn met de toevoeging van een voornaam, een naam, of een beetje zin om volledig aan te passen aan de situatie en het evenement op de oorsprong van het aanbod. Zendingen kunnen worden gemaakt in 24 uur met responsieve klantenservice en aan alle verzoeken om volle tevredenheid te luisteren

Andere gaven van de categorie "Pen Aangepaste" kunnen u interesseren:

Pen De Heer Ohto Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Klantenservice Van maandag tot vrijdag, van 9u tot 13u en van 14u tot 18u
+33972554532 (In Het Engels) of service.client@gravissimo.fr
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Klant beoordelingen .
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Apps voor de iPhone/iPad
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.