De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Maat geschilderd wandtapijten en papier bedrukt met uw foto's

gepersonaliseerde wallpaper foto

Wallpaper Photo 2,5 meter


40,90 €
Aangepaste behang op een hoogte van 2,5 meter
Op Gravissimo, is het mogelijk om haar eigen tapijt maat van een foto, en dus ook voorstellen dat meer en meer stijlen origineel voor de decoratie. Geef het geschenk van aangepaste origineel aan je moeder voor moederdag of uw geliefde voor Valentijnsdag en hebben plezier met het opknappen van uw huis !
Achtergrond foto Gravissimo heeft dezelfde eigenschappen als een wallpaper classic : de kwaliteit van 170 g/m2 voorkomt dat de tranen, het ontstaat als een behang non-woven klassieke en heeft een goede opname van de lijm. Met dit type behang non-woven, het is niet nodig om lijm de stroken, de lijm wordt rechtstreeks op de muur.
Daarnaast kunt u rekenen op de know-how Gravissimo voor afdrukken in hoge resolutie van uw afbeelding.
Kies het aantal strips die nodig zijn :
De rollen in het tapijt is een strip van de muur-papier, uitgedrukt volgens de breedte in cm. Gravissimo biedt voor het uitvoeren van uw aangepaste behang van de panelen van 61 cm breed en 2,5 m hoog.
Het aantal meters dat je nodig hebt is de breedte van de muur die u wilt aanpassen. Bijvoorbeeld, voor het dekken van papier schetste een beeld van een muur is ongeveer 3.66 meter in de breedte, moet u 366/61 = 6 strips.
Een muur is namelijk nooit perfect recht, is het aangewezen te voorzien van een extra marge van 10 tot 15 cm in breedte en hoogte, in aanvulling op uw metingen.
Haar + : bestaat ook in de grootte van zo ' n 3 meter hoogte of 3,5 meter.

- Behang mat-non-woven (of niet geweven).
- Rol van 61x250cm
- 170gr/m2
- Verkrijgbaar in 61 cm 427 cm breedte
Voor grotere afmetingen en specifieke, kunt u contact met ons opnemen via het contact-formulier om een offerte te krijgen.
Wallpaper Photo 2,5 meter - 1 Le - H250 x L61

Kies uw Maat

UITGEPUT

Wallpaper Foto 3 meter


49,90 €
Aangepaste behang 3 meter
Get off the beaten path en kies een decoratie uniek interieur met een achtergrond foto die je zelf gemaakt hebt. Gravissimo biedt u de foto-interface voor het maken van aanpassingen aan uw afbeelding, en vervolgens afdrukken in hoge resolutie van uw behang. Voor een kwaliteit, raden wij u aan gebruik maken van high-definition foto ' s (digitale camera of professionele fotograaf). Bieden een origineel cadeau voor uw kinderen redécorant naar hun smaak in hun kamer. Denk ook voor een tiener of voor uw grand-vader die liefde te kunnen bewonderen in al haar kleinkinderen op de muur van zijn woonkamer.
Gravissimo maakt gebruik van hoogwaardige materialen voor zijn aangepaste behang, dit is het geval voor een hoge kwaliteit papier van 170 g/m2, zodat er een klassieke pose.
Kies het aantal strips die nodig zijn :
De rollen in het tapijt is een strip van de muur-papier, uitgedrukt volgens de breedte in cm. Gravissimo biedt voor het uitvoeren van uw aangepaste behang stroken van 60 cm breed en 3m hoogte.
Het aantal meters dat je nodig hebt is de breedte van de muur die u wilt aanpassen. Bijvoorbeeld, voor het dekken van papier schetste een beeld van een muur in 3,60 meter breed, moet u 360/60 = 6 strips.
Haar + : bestaat ook in het formaat hoogte van 2,5 meter of 3,5 meter.

- Behang, mat
- Rol van 61x300cm
- 170gr/m2
- Beschikbaar vanaf 60 cm tot 5,40 m, breedte
Wallpaper Foto 3 meter - 1 Le H300 x L61

Kies uw Maat

UITGEPUT

Wallpaper Photo 3,5 meter


58,90 €
gepersonaliseerde behang 3,5 meter Maak een unieke inrichting, door te kiezen voor jezelf een aangepaste wallpaper van een foto. Je hoeft alleen toegang tot de fotostudio Gravissimo te gaan met de plaatsing van uw fotografie, door het toevoegen van effecten en lagen. U kunt dan een beroep doen op de expertise van een specialist in digitaal drukwerk dat je high definition beeld zal leiden op een hoge kwaliteit papier 170 g / m². Bieden wij deze unieke gave om je oma te zijn woonkamer opknappen met een foto van zijn kleinkinderen en zijn hele familie. De Plus: een hoogte van 3,5 meter, appartementen en huizen met hoge plafonds kan veroorloven om een ​​foto behang te creëren. Kies het aantal stroken nodig: Lé Het wandtapijt is een strook van behang, door de breedte in centimeters uitgedrukt. Gravissimo biedt om uw eigen wallpaper strips maken van 61 cm breed en 3,5 meter hoog. Het aantal strips die je nodig hebt is de breedte van de muur die u wilt aanpassen. Bijvoorbeeld, te dekken foto behang muur waardoor 3,70 meter breed, moet u 370/61 = 6 strips. De Plus: ook beschikbaar als een 3 meter hoog en 2,5 meter. - Matt wallpaper - Lev van 60x350cm - 170gr / m2 - Beschikbaar vanaf 60 cm tot 4,27 m breed
Wallpaper Photo 3,5 meter - 1 Le H350 x L61

Kies uw Maat

UITGEPUT

U wilt een vergoeding te geven aan uw huis. U verhuizen naar een nieuw appartement en u wilt geven een nieuwe stijl. Dus het is al dagen dat je uren en uren doorbrengen in bouwmarkten. Alleen niets voor u en u vindt al deze monsters flauw wandtapijten, te traditioneel, al gezien en beoordeeld ... En waarom jezelf niet maak je eigen behang met uw eigen foto's of kunst?

De huidige trend is strak design, behang ontstaat niet op de muren, maar een enkele pan of twee tegenover elkaar gelegen zijden, een paar stroken gelegd hoofdeinde of zelfs boven een handig voorbeeld gemarkeerd . U kunt de muren van een tapijt of een verenigd schilderij te dekken en boek een paar baantjes papier geplaatst op strategische locaties. Het is ideaal om je eigen creaties te laten zien.

Hoe? Het is heel simpel: het downloaden van een foto van een idyllisch landschap van uw vakantie, een macro van een bloem of een insect u trots op, een memento van uw huwelijk ... Als het voor de kamer van een kind , maakte hem zijn eigen deco tekenen of downloaden van een foto van zijn favoriete held. Voor kunstenaars in hart en nieren, gebruik maken van uw illustraties en stel uw enige strip. Als u decoreren een kantoor of gebouwen van een bedrijf, zult u in staat om uw logo te reproduceren en maak een decoratie aan de corporate image die uw bezoekers zal verrassen.

Versier je huis op een originele manier met een aangepaste behang aan uw imago

Standaard formaat (61 x 250 cm) breedte van uw behang en op maat aan zoals handel aan te pakken. Als uw plafondhoogte belangrijker is, maak je geen zorgen, we gaan op naar 3,50m. We hebben gekozen voor een kwaliteit non-woven 170g / m² zorgen voor een veilige afhandeling van scheuren. Gemakkelijk te gebruiken, is de non-woven papier niet gelijmd (lijm krijgt op de steun muur) en dus minder kwetsbaar. Van onze kant, onze expertise zorgt voor een high definition afdruk van uw afbeelding. We zullen ware kleuren en contrasten terugkeren naar de mooiste effect geven.

De aangepaste behang op basis van uw wensen zullen unieke decoratie voor uw huis te creëren. U zult er trots op om je creaties te laten zien en u zult uw gasten te verrassen. U zult de voldoening van het hebben van een huis aan de oorspronkelijke afbeelding hebben. Maatwerk en installatie van dit tapijt is zo eenvoudig dat je merkt dat je wilt de operatie in elke kamer te herhalen! Denk ook aan deze steun voor een origineel gepersonaliseerde gift om uw dierbaren na een verhuizing of voor Kerstmis.

Andere gaven van de categorie "afdrukken Aangepaste Foto's" kunt u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.