De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Parker pen gepersonaliseerde en gegraveerd met de tekst


Pas uw Parker pen of rollerball pennen gegraveerd met een boodschap. Geef een origineel en uniek cadeau voor een evenement!
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Parker pennen zijn de alliantie van authentieke waarden en eigentijdse stijl. Als u op zoek bent naar een origineel cadeau gegraveerd en kwaliteit, zult u in staat om te bieden of verwen uzelf met een custom single Parker pen! Gravissimo brengt een vleugje sturen naar uw exclusieve kostbaar te maken.

Een unieke graveertechniek op uw gepersonaliseerde pen Parker

Sonnet, Urban, IM, of Vector Jotter, de verscheidenheid van de Parker reeks die we presenteren zal u verleiden met zijn originaliteit en de kwaliteit van de gebruikte materialen. Versie pen, roller of kogel, eenvoudig of verfijnd, zult u zeker vinden de opvolger van de pen.

Met onze laser personalisatie technologie, bieden wij tal van mogelijkheden om te creëren als u wilt. Het etsen verkregen is algemeen gouden kleur overeenkomt met de kleur van de koperen componentlichaam van dit luxe product. Het blijft alleen u het lettertype kiezen om de boodschap, de naam of achternaam te branden te markeren.

Bied een Parker pen gegraveerd met een naam of een bericht

Voor een verjaardag, een cadeau voor Vaderdag of zelfs om de getuigen te bedanken voor uw bruiloft, zijn zeker te behagen met deze originele aanwezig. Ideaal voor een relatiegeschenk, deze oplaadbare pen graveren zal ook uw medewerkers of uw klanten te behagen. Parker gepersonaliseerde pen heeft 2 jaar garantie, betrouwbaarheid en kwaliteit te garanderen. Daarnaast bieden wij vullingen voor balpen en roller versies en een geschenkdoos waardoor Parker tot een of twee pennen en een zaak te huisvesten.

Andere gaven van de categorie "Pen Aangepaste" kunnen u interesseren:

Parker Pen aangepaste voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.