De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Douane Geborduurde badjas met eerste man en vrouw


Ontdek onze aangepaste geborduurd badjassen met initialen, een naam of zelfs een bericht. Een unieke gift voor de badkamer.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

De mantel is de perfecte accessoire voor een ontspannen of cocoonen. U zult dragen voor loungen thuis, wakker worden met de dag te beginnen in de avond om tv te kijken goed verpakt, of uit de douche of bad. Deze zachte en pluizige geval wordt al snel een onmisbaar onderdeel van je garderobe. Maar het is niet dat gereserveerd voor het gebruik van het huis, kun je niet doen zonder uw spa sessies uw thalasso behandelingen of zelfs alleen maar om het zwembad op te warmen en af ​​te drogen.

We raden u kiest een aangepaste mantel van prima kwaliteit, 100% katoen voor een maximale absorptie, met een riem en een grote royale en elegante sjaalkraag. Ten eerste, kies uw kleur en grootte en stel uw aanpassing. Je zult in staat zijn om uw kleding aan te passen als je wilt, met een voornaam of een kort bericht. Onze online configurator zal bieden verschillende kleuren zoon en verschillende lettertypes om nog meer stijl aan uw borduurwerk te brengen.

Voor een bruiloft, Valentine of grootmoeders partij, bieden een persoonlijke badjas die worden geborduurd met een naam of initialen

Als je zijn professioneel, hotel of als u het beheer van een pension, kunt u ook uitrusten uw geborduurde gewaden kamers namens uw instelling. Het is een altijd gewaardeerd aandacht van klanten. Voor grote hoeveelheden, neem dan contact met ons op, sturen wij u onze beste aanbod in de kortste tijd

Uniek en origineel, gepersonaliseerde badjas is een geschenk dat een oma of opa voor hun partij zal bevallen, uw lieveling (e) voor Valentijnsdag, voor een pensioen, een verjaardag of Kerstmis. Denk ook voor een bruiloft cadeau: een geborduurde badjas duo met de initialen van het bruidspaar zal een origineel idee en praktijk!

Andere gaven van de categorie "Handdoeken Aangepast" u kunnen interesseren:

Badjas Maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.