De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Badjas Baby en Kind aangepaste geborduurd met haar naam


Ontdek gepersonaliseerde Baby badjassen geborduurd met initialen, een naam of zelfs een bericht. Een unieke gift voor een pasgeboren of een baby.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

De baby bad is een belangrijk moment van de dag. Head to head bevoorrecht met moeder (of vader), betekent ontspanning en zintuiglijke ontdekkingen voor de pasgeborene. Vanaf de eerste paar minuten, de jonge moeder langer dabble verlaten na een paar weken en speelgoed voeg dan voor een leuke ervaring.

Maar een ritueel blijft onveranderlijk: die uit het bad. De pasgeborene moet grondig worden gedroogd, goed verpakt in een zachte en absorberende badjas, warm voor die baby niet huiveren. Daarom stellen wij modellen badstof 100% katoen, dat heel zacht zijn en niet te willen aanval van de huid van uw kind. Zij zullen vocht absorberen, waardoor de huid zacht en droog en zullen hun haar kap drogen voor een complete en welzijn

Voor een origineel geboorte geschenk, bieden een gepersonaliseerde baby badjas die worden geborduurd met de naam van de pasgeborene

Zeer verfijnd, met een kleine buiging in contrasterende kleuren en een klein geborduurd teddy beer op de borst, gepersonaliseerde baby badjas wordt geleverd in een doos met een bijpassende tas. Het zal worden geborduurd met de naam van het kind en zo een perfecte gift van de geboorte. U kunt kiezen uit verschillende kleuren van borduren zoon. Laten we spelen met contrasten of schaduwen en u kunt ook variëren de geneugten met typografie van uw keuze van die in onze online assistant.

De gepersonaliseerde baby badjas is een ideaal geboorte cadeau voor een kind, om de outfit van het moederschap te voltooien, maar ook voor de gelegenheid van een verjaardag of voor Kerstmis te behagen. Gepresenteerd in doos met zijn tas, past deze gepersonaliseerde gift is het mooiste effect. Geborduurde naam van het kind, zal de nieuwe moeder deze delicate aandacht waarderen.

Andere gaven "Kleding Gepersonaliseerde Baby" categorie voor u van belang:

Badjas gepersonaliseerde baby voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.