De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde Plush en Teddy met uw beeld op het overhemd


Pas uw overhemd gevuld met een foto en een bericht. Een leuk en uniek cadeau voor je vrienden.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Voor kleine en grote knuffels verdriet, voor het comfort en spelen, grill of deken, pluche zal altijd een speciale plaats in het leven van een kind en zelfs een jeugd metgezel die lang zal worden .. . lang ... de kans om een ​​uniek en origineel persoonlijk geschenk dat de geesten met een aangepaste pluche zal in het teken te maken.

Op onze planken, een menagerie! U zult beren, koeien, konijnen, kikkers, eenden, schapen maar ook meer exotische, apen, herten, leeuwen, tijgers, giraffen, gorilla's te vinden .... Teddy Bears gewoonte of opgezette dieren in goede gekookte lachende, alle zachte en al gedoopt originele namen die perfecte gepersonaliseerde deken zal maken voor uw baby.

Een foto pluche oorspronkelijke eigen beste

Elk draagt ​​een wit t-shirt waarop je in staat te stellen het aanpassen van uw keuze van een boodschap, de baby naam, een datum, een persoonlijke foto of illustratie zal zijn. Vervaardigen, garneer met artistieke filters via onze online wizard en ontdek je creatie direct op uw teddybeer of gevuld konijn!

De aanpassing is door middel van de techniek van de kleur sublimatie op het shirt van de foto beren. Techniek die een getrouwe weergave van het origineel biedt met het respect van de kleuren en contrasten en die uitzonderlijke weerstand na verloop van tijd, ondanks wasmachine garandeert. En als Gravissimo denkt aan alles, alle gepersonaliseerde teddy voldoen aan de Europese veiligheidsnorm EN71 norm voor kinderen en kleine klantgerichte overhemd is eenvoudig te verwijderen voor het reinigen van de machine.

Kies deze gepersonaliseerde cadeaus voor kinderen om een ​​geschenk van geboorte of een foto cadeau voor je neefje te geven. Laad uw cadeau-ideeën door het ontdekken van onze fotocadeaus aan te passen aan zowel kinderen als volwassenen verrukken! Foto sleutelhanger, muismat of gepersonaliseerde mok voor je moeder, foto puzzel, sneeuwbal, douane shell of canvas afdrukken voor uw vader en zo de hele familie zal worden gevuld.

Geef je vrienden een gepersonaliseerde teddy met een boodschap van liefde

Uw laatste beetje zal kleuterschool in te voeren in de herfst? U vrezen de scheiding? Waarom niet bieden hem een ​​gepersonaliseerde gevuld met uw foto om hem gerust te stellen? Een kleine beer als een geschenk voor de baby, maar ook voor een kind, vrouw of man, aan te bieden als een verjaardagscadeau, huwelijkscadeau, Kerstmis of Valentijnsdag.

Je hoeft alleen maar een origineel cadeau idee om een ​​gepersonaliseerde baby gift of ongebruikelijke doop geschenk te vinden! De aangepaste pluche baby deken perfect zal zijn en zal hem volgen gedurende zijn jeugd. U kunt ook een persoonlijke geboorte doos die u bij uw persoonlijke opgezette lichaam van een baby of een geborduurd GLB.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift for the Kamer" kunnen u interesseren:

Pluche Maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.