De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hanger Collier & Custom gedrukt of in goud of zilver gegraveerd


Pas uw hanger goud of zilver met afbeeldingen of tekst. Geef deze mooie elanden en persoonlijke aan uw dierbaren!

Hanger Maat : De meest populaire

Foto gepersonaliseerde hanger is een klassieker, een veilige gok, dat wordt aangeboden aan elke gelegenheid. Of het geel of zilver in plaats van goud om een ​​gebeurtenis te vieren, te formaliseren een relatie, verklaar uw liefde ... U vindt in onze winkel een breed scala van gepersonaliseerde sieraden gift of om jezelf te behandelen eenvoudig originele en unieke manier.

Op zoek naar een geschenk van de geboorte of de doop? Onze mooie kleine ronde medailles of hartvorm zal ziet er geweldig uit. Het is Valentijnsdag en je wilt je liefde te verklaren aan uw vrouw? De gegraveerde hanger is de perfecte gepersonaliseerde gift voor de Dag van de aanstaande moeder met gravure beeld van een kind of het hele gezin op het medaillon. Het hebben van een foto van haar baby dicht bij haar hart met een hart ketting, dit is een mooi bewijs van liefde en dat zal een gelukkige moeder te maken! Voor de liefhebbers van de astrologie, onze tekens van de dierenriem, verguld of zilver en prachtig gebeiteld, zetten de toon! Voeg toe aan dat het beeld of het symbool van uw keuze en een naam of een datum voor een belangrijk evenement voor u.

Mooie hangers gegraveerd, verguld of zilver voor een gepersonaliseerde gift

In een meer mannelijke stijl, zal uw tiener van onze koolstofstaal en sieraden, gepersonaliseerde de ene kant van een draak, het symbool van Yin en Yang, of een modern design, met zijn naam, geboortedatum. Een aardige gepersonaliseerde gift voor Vaderdag of voor een jonge man zegt.

Voor je oma of opa, maak een originele hanger gepersonaliseerde hij of zij zal blij zijn om de deur elke dag rond de nek. U kiest uw materiaal, 18K goud, zilver 925 ‰ of van staal, vorm, rond, ovaal, hart, perkament ... Kan uw tekst, een naam, een geboortedatum, initialen, een bericht op te stellen en te laten -je geleid door onze wizard om de doopvont te veranderen om meer stijl en originaliteit te geven over de voor- en / of achterkant van uw hanger kind of volwassene. Plaats een symbool te branden uit onze collectie of een persoonlijke foto en maak snel een gegraveerde of gedrukte foto in juweel kleuren voor een prachtig resultaat.

Bij uw gepersonaliseerde juweel van een zilveren ketting, een vergulde ketting of satijnen koord voor een lening geschenk om te worden gedragen toen het opende! Of u nu een naam hanger of ketting hart aanpasbare geld kiest, zorg ervoor dat deze gepersonaliseerde geschenken zal blij om je heen.

Biedt een originele hanger gepersonaliseerd met een foto en de boodschap

We getrouwe afspiegeling van uw tekst met mechanische gravure vaak gebruikt door juweliers. Als u kiest voor een persoonlijke foto toe te voegen, zullen we doorgaan met twee verschillende technieken, afhankelijk van de gekozen Sieraden: door sublimatie kleuren voor kleurreproductie hetzij door mechanisch graveren van contrasten, met een uitstekende weergave hellingen en effect spiegel van de mooiste effect.

Met onze online tool kunt u uw aangepaste foto hanger maken, een geschenk aan jezelf om het hele gezin te behagen. Vind een reeks gegraveerd sieraden goedkope, voor gelegenheden om een ​​mijlpaal te markeren, kostbare momenten vast te leggen, aanwezig te markeren mislukken van de man of vrouw die het ontvangt.

Om uw gegraveerd sieraden te begeleiden, kunt u kiezen uit een van onze cadeau-ideeën als de sleutel ring te personaliseren, foto tag of aangepaste manchetknopen. De gegraveerde armband, armband-type zilveren ring, man lederen band of armband is ook een origineel idee, biedt in aanvulling op uw hanger man. Of u nu een aangepaste armband of een militaire plaat te kiezen, vindt een origineel cadeau idee met Gravissimo, de specialist in foto gravure op de hanger.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd juweel" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.