De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Hanger Collier gegraveerde zilveren + eerste foto


Personaliseer en branden van uw zilveren hanger met een foto en een bericht. Een uniek cadeau!
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Voor degenen die liever zilveren sieraden, heeft Gravissimo zorgvuldig geselecteerde een reeks gepersonaliseerde ketting in sterling zilver 925 ‰ voor uzelf of om te geven aan een baby of kind als een cadeau voor een doop bijvoorbeeld.

Elke vorm zijn boodschap, harten voor liefde verklaringen, de ID-platen om een ​​naam of geboortedatum, de rollen om een ​​gegraveerde foto. Zo veel ideeën als berichten te branden. Een geschenk dat se de man of vrouw die het ontvangt van invloed zijn.

Een reeks van zilveren hangers gegraveerd voor al uw evenementen

Voer uw tekst in verschillende fonts onder die door onze assistent voorgesteld, kunt u ook een foto, een logo, een symbool toe te voegen. Sommige van onze hangers zijn al gegraveerd met een klein hartje of liefde voor nog meer stijl en er zijn ook mooie ronde modellen, nog steeds in massief zilver, met de tekens van de dierenriem te branden aan de voorzijde van een naam en een geboortedatum.

Personaliseer uw gift en gegraveerd als u wilt op de voor- en / of achterzijde en we reproduceren uw boodschap zeer trouw weg door de techniek van mechanische gravure, begunstigd door juweliers, zorgen voor een nauwkeurige afwerking en details.

Bieden een persoonlijke zilveren hanger met een foto en een mooie tekst

Denk ook om te gaan in de categorie van accessoires om de bijpassende ketting vinden waar je meteen dit prachtige juweeltje te brengen.

hangers gepersonaliseerde zilveren, tegen een zeer redelijke prijs, om uw liefde te verklaren, voor eeuwig branden een gebeurtenis zoals een geboorte, een doop, een bruiloft ... Een hanger dat het effect ervan in het hart van iemand die het zal maken ontvangt of plezier hebben gewoon.

Andere gaven van Category "Hanger Maat" die je kunnen interesseren:

Hanger Zilver maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.