De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Zodiac zilveren hanger ketting op maat gegraveerd met Photo


Verslaafd aan de astrologie? Geniet van onze gepersonaliseerde hangers met zilveren sterrenbeelden gegraveerd met een foto en tekst.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Voor een origineel verjaardagscadeau, koop een gepersonaliseerd Zodiak hanger met je sterrenbeeld gegraveerd op de voorzijde. Op de achterkant, kunt u een persoonlijke foto of tekst van uw keus toe te voegen door middel van onze maatwerk wizard. In 925 ‰, hier is een stijlvolle en originele sieraden om jezelf te geven aan mensen die je liefde of gewoon voor de lol.

Voor een geboorte of doop, dit is een origineel idee voor een gepersonaliseerde gift. Voor baby's of jonge kinderen, op de rug van deze ronde hanger geboortedatum of de datum van de doop en de foto of hun naam. Als u peter of meter van een baby, bijvoorbeeld, maakt u een aanwezig zijn om hun aandacht en begeleiden het een ideaal kanaal voor hem, met een lengte van 25-38 cm.

Bied een Zodiac hanger gepersonaliseerde zilver met een foto en de boodschap

En voor een verjaardag of voor Kerstmis, een gepersonaliseerde Zodiak hanger geld grootste vreugde, man of vrouw, aanhangers van de astrologie en trots om te dragen om hun nek hun teken van de dierenriem. Ram, Tweelingen, Steenbok, Maagd of Scorpio, de twaalf sterrenbeelden zijn hier beschikbaar voor uw plezier. Vind ze ook vergulde afwerking, als dit materiaal aan uw voorkeur. Wij bieden ook een brede selectie van kanalen in zilver of goud vergulde om een ​​complete aanwezig om je vriend of je moeder te bieden.

De gravure op de rug is door percussie. Dit betekent dat een diamant tip slaat het juweel om personalisatie te creëren. Deze methode levert een gevolg van brandend soort 'sieraden' die speelt op de reflectie van licht en met een spiegel effect.

Zo bent u zeker om uw dierbaren te behagen met deze gift uniek gegraveerd, ongeacht de gelegenheid! Volwassenen en kinderen zullen genieten van deze unieke sieraad en speciaal voor hen op initiatief van hun familieleden te dragen.

Andere gaven van Category "Hanger Maat" die je kunnen interesseren:

Hanger Zodiac Zilver Maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.