De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Ketting voor uw persoonlijke of gegraveerd hangers in Gravissimo


Kies een keten voor uw eigen tegenhanger die u op Gravissimo gemaakt met uw foto en uw unieke boodschap.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Je bestelt gewoon een aangepaste tegenhanger en je over te geven aan een ten opzichte van zijn of haar verjaardag partij bent. Het is een prachtig geschenk dat groot zal kijken om zijn nek. Maar als we een dergelijk geschenk, je bent altijd op zoek naar het onmiddellijk dragen. Omdat niet aan de man of vrouw die je verwennen teleurstellen, overwegen te voltooien uw gift met een bijpassende ketting.

Selecteerden we verschillende maten van modellen zowel geschikt voor vrouwen, mannen, maar ook voor kinderen, maar de meeste edele materialen zoals sterling zilver en 18k vergulde klassieker. En voor ieder wat wils, vindt u ook meer moderne kettingen met satijnen koord roze, blauw of zwart trendy.

Begeleiden uw aangepast met een kwaliteit ketting vergulde goud of zilver

De sieraden gebruikt zal worden gevuld met steken zodat juwelier: Venetiaanse, Figaro, Curb of Forcat onder anderen en de kwaliteit van onze producten, met inbegrip van veilige gespen. Kies het ontwerp van de verbinding is vooral een kwestie van smaak, maar ook de esthetiek, alles afhankelijk van de grootte van de gekozen munt. Voor baby's nek, zal geboorte medailles worden gemarkeerd op een zeer dun model. Een sterkere koppeling zal de balans van de grotere medailles.

Een hanger zilveren ketting of verguld is het van essentieel belang complementair accessoire met een persoonlijke hanger. Verscholen in uw gift box, zal het mogelijk uw geliefde om onmiddellijk proberen uw huidige. Zonder dat, is het alsof je een afstandsbediening auto zonder batterijen bieden ... Het kan alleen worden verkocht aan een oude gebroken ketting te vervangen, bijvoorbeeld.

Andere gaven van Category "Hanger Maat" die je kunnen interesseren:

Hanger ketting voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.