De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Sieraden Steel gegraveerd met beeld en tekst


Ontdek gepersonaliseerde sieraden hangers met deze klantgerichte staal gegraveerd met een foto en tekst als een naam.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Kies een aangepaste stalen hanger is het kiezen van een modern en trendy sieraden, de mogelijkheid om een ​​speciale gebeurtenis met originaliteit en elegantie van graveren een naam, een persoonlijke foto, een belangrijke datum of een verklaring van de liefde te markeren.

Mannen waarderen de geslaagde combinatie van metaal en koolstof. Gepersonaliseerde aan de ene kant van een tattoo-draak, het symbool van Yin en Yang, of een modern design en de andere met een naam, een geboortedatum, een foto of een persoonlijk bericht. Om te geven als een geschenk aan een tiener of een man met een sterke uitstraling. Kies het cadeau voor een belangrijk evenement als uw trouwdag of vaderdag en kunt u de degene die je liefde met een gevulde object symbool en liefde.

Leuke hanger gegraveerd staal percussie als origineel persoonlijk cadeau

vrouwelijke kant, maar niet te groot voor een vrouw in lederlook en rock'n'roll, aangepaste stalen hanger is versierd met een overlay van kleine stenen voor een zeer chique stijl. Voor degenen die willen een verklaring van de liefde om hun vrouwen te maken, selecteert u dit juweel gegraveerd met uw huwelijksaanzoek of een verklaring van je gevoelens. Symbool van eenheid, bieden een geschenk gegraveerd duo voor fusional, junkies, elk voorzien van de naam van een ander.

Bieden een persoonlijke metalen hanger met een persoonlijke foto en een boodschap van liefde

Een mooie hanger gepersonaliseerde goedkoop staal, geef uw dierbaren om belangrijke gebeurtenissen, een Valentijnsdag of een verjaardag te markeren. Deze gepersonaliseerde gift is uw garantie van uitzonderlijke kwaliteit en borging van uw tekst en foto met mechanische gravure vaak gebruikt door juweliers te houden. Het aanbieden van discreet maar elegant gemaakt, is de techniek goed beheerst door onze productie teams voor meer dan 7 jaar. Elk product wordt gewerkt om uw creatie zo goed mogelijk in relatie te verkrijgen. We aarzelen niet om de tijd te verbeteren, aan te passen en de focus uw aanpassing elementen te brengen.

Andere gaven van Category "Hanger Maat" die je kunnen interesseren:

Custom Steel hanger voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.