De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Zodiac gouden hanger ketting met aangepaste gegraveerd Foto / tekst


Als je een fan bent van de astrologie dus geniet dan deze ketting met sterrenbeelden gegraveerd met een foto.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Voor de volgende verjaardag van uw vrouw of uw kind, bieden een persoonlijke hanger Zodiak verguld. Deze sieraden is verfraaid op de voorzijde met een van de 12 tekens van de dierenriem reliëf en zijn in 18K goud. Op de achterkant, kunt u een geboortedatum, een naam of een persoonlijke foto te branden toe te voegen. Met onze online wizard kunt u direct de weergave van uw creatie te bekijken alvorens te valideren en uw bestelling af te ronden.

Mooie hangers Zodiac Vergulde aangepaste gegraveerd percussie

Dan is ons team, met ets door percussie, zullen ondernemen om uw zorgvuldig gegraveerde geschenk te bereiken en je zal in een paar dagen ontvangen! Door middel van een snelle en meerdere levering modi, kunt u het pakket dat het beste bij u in verband met uw budget en de tijd te kiezen.

Of teken van vuur, aarde, water of lucht, elk sterrenbeeld is beschikbaar in onze winkel. Ter gelegenheid van een doop of een geboorte, zal dit juweeltje een grote gepersonaliseerde gift voor een baby of jong kind. Die ook kan worden aangeboden aan een klein meisje naar een jongen, zal dit mooie sieraad een uniek souvenir voor de persoon die het ontvangt blijven. bieden ook een kanaal voor kinderen, die hem in staat stellen onmiddellijk te dragen. Opgroeien, hij moet doen is het kanaal wijzigen door te gaan om het te dragen, zolang hij wil

Biedt een originele Zodiak hanger met een foto en de boodschap

Een plated hanger gepersonaliseerde Zodiac Gold kan ook worden aangeboden aan de grootste, man of vrouw, voor een verjaardag, Kerstmis, Moederdag of Vaderdag. Meest gevoelig zijn voor de astrologie en de betekenis daarvan zullen blij zijn om elke dag rond de hals met dragen hun sterrenbeeld te zijn, bovendien een originele en discrete gepersonaliseerde gravure achterkant van hanger.

Andere gaven van Category "Hanger Maat" die je kunnen interesseren:

Vergulde Zodiac hanger Custom voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.