De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Aangepaste foto hanger en ketting medaillon druk goedkoop


Bieden een origineel cadeau met ons eigen charmes met de foto van uw dierbaren. Een kostbaar geschenk om hem eraan te herinneren dat je van hem houdt.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Als je een beetje fantasie rond de hals zin terwijl je dicht bij het portret van je geliefde, deze hangers gepersonaliseerde foto is goed voor u! Fijn bewerkte en wild vrouwelijk, zullen ze er geweldig uitzien op een mooi decolleté en mooie vormen, rond, ovaal of het hart, allemaal heel elegant zijn perfect voor een feestje uw aanpassing. Deze aangepaste sieraden zijn perfect om te geven als gift van de Moederdag voor voorbeeld!

Bied een foto hanger ketting voor een unieke persoonlijke sieraden

Kies uw beste foto kleur, het portret van een kind of uw baby, een illustratie van die je een fan bent, aan te passen en gewas hanger op een hart of ovaal en dan als je wilt, speel met de artistieke effecten aangeboden door onze assistent lijn om het een stijl van uw eigen. Imiteren en de oude stijl hanger met kleureffect of creëer je Nashville Pop-art voor een leuke en eigenzinnige uitstraling.

Voel je vrij om de meest kleurrijke foto te kiezen, zal het worden gereproduceerd, gesublimeerd via onze sublimatie techniek kleurenfoto op onze sieraden. De gepigmenteerde wax vervangt de inkt tot ongeveer 200 ° C verhit, wordt het direct geïmpregneerd in het materiaal van gepersonaliseerde sieraden zorgen voor foutloze prestaties in de tijd, glinsterende kleuren en een perfecte weergave van helderheid en contrast.

Gepersonaliseerde ketting zal u toelaten om een ​​geheugen van een geliefde partij te vroeg te houden. Begeleid door een zilveren ketting, zal uw foto medaille u niet verlaten en kunnen ook beschikbaar als een tegenhanger of hanger eerste kind. Kies gepersonaliseerde geschenken te behagen om je heen, ongeacht leeftijd of geslacht van de ontvanger van het cadeau!

Mooie hangers gepersonaliseerd met een kleurenfoto

Onze gepersonaliseerde hangers maken mooie fotocadeaus, uniek en origineel, tegen prijzen die meer dan redelijk voor een evenement van een mijlpaal, Vaderdag, een verjaardag, Valentijnsdag of om het even welke gelegenheid om uw liefde te tonen. Een persoonlijk geschenk dat de man of vrouw die het ontvangt zal mislukken. Voor een man, moet je ovale of ronde, terwijl mevrouw onze speciale hartvormige hangers waarderen.

Begin uw snel aanpassen van een foto medaillon en bieden een complete set voor je moeder of je vrouw commandant ook een aangepaste gegraveerde armband of een armband. Wij bieden ook een mooie foto ring je vrouw kunt dagelijks gebruik. Doe het vol sierraden naar de vrouw van je leven te ontmoeten! En als zij verkiest vergulde hanger of foto graveren hanger, ontdek onze sieraden gegraveerd verguld of sterling zilver. Tegen een kleine vergoeding kunt u genieten van een persoonlijke gravure op een foto tegenhanger gegraveerde of stalen hanger militaire plaat.

Andere gaven van Category "Hanger Maat" die je kunnen interesseren:

Hanger, gepersonaliseerde Foto voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.