De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Aangepaste keuken snijplank met houten beeld, glas


Het hakken gepersonaliseerd met uw kleuren en met uw foto, gift idee voor mamma!
Sorteren op : Prijs - Populariteit

De snijplank is een onmisbaar gereedschap in de keuken. Je kan niet zonder en je gebruikt elke dag om groenten of gesneden gevogelte hakken. Om dit te handiger, je laten vaak bij de hand, zon, bijna als zijn keuken decoratie. Des te meer reden voor is om zowel robuust en mooi zijn. Uw snijplank en persoonlijk zal u toelaten om een ​​uniek geschenk te hebben, passend bij de inrichting van uw keuken of uw afbeelding, zult u blij en trots om te exposeren.

Goede koks ontwaken van de chef-kok in hun door het personaliseren van hun plaat met hun culinaire prestatie, hun meest mooie taart, cup-cakes prachtig versierde gouden of een pizza ... U kunt ook uw eigen montage te maken met een aantal clichés, aanpassing kosten worden aangeboden waardoor vele combinaties.

Liefhebbers zullen genieten van de decoratie creëren een snijplank in lijn met het uiterlijk van hun keuken, illustratie tonale, een cover van het thema van het behang of tegels. U heeft een uniek accessoire volledig afgestemd op uw keuken en dat niemand zal moeten worden op uw imago.

Bied een snijplank gepersonaliseerd om je oma of je vader voor een unieke gift!

U vindt in onze online assistant, artistieke filters die u kunt gebruiken om uw creatie van een pop art spirit of cartoon voor voorbeeld geven. Voeg vervolgens een boodschap door te kiezen voor een originele lettertype en voila! We getrouwe afspiegeling van uw compositie via onze kleur sublimatie techniek. De pigmenten worden geïmpregneerd in het materiaal (glas) en worden vastgezet in tijd, ondanks de vele wasbeurten in de vaatwasser. Met deze methode wordt uw kleuren voldaan, en contrasten de lichten op weg voor een resultaat zo dicht mogelijk bij het origineel.

Bieden wij deze unieke gift aan oma voor Kerstmis of oma's partij, maar ook om haar te bedanken voor haar goed eten zondag. Denk discreet zijn laatste pie fotograferen en voeg een tekst terwijl tederheid. Het aanbod van een vader voor zijn verjaardag is om de keuken te complimenteren of hem aan te moedigen om ook de afwas doen met een beetje humoristisch bericht. Het is ook het perfecte cadeau voor een housewarming of de eerste Kerstmis van een kind dat opstijgt in zijn eigen appartement. Zij zullen dank u altijd na te denken over een persoonlijk cadeau als handig en zo origineel. Een snijplank op maat maken het verschil in uw keuken en geeft een originele touch aan uw interieur. Nuttig en praktisch, zal dit accessoire van essentieel belang in aanvulling blijken te zijn esthetisch.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift Voor Het koken" kan u interesseren:

Snijplank Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.