De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Plate Holder Gepersonaliseerde foto voor slaapkamer of wc-ingang


Onze aanpasbare deur platen met een foto of bericht zijn een perfecte geschenk voor een kamer als de kamer van een baby te herkennen
Sorteren op : Prijs - Populariteit
Nieuwe producten

Het maakt zich gepersonaliseerde deur plaat is een decoratieve accessoire die niet altijd denken en toch het maakt vele diensten! Gooi in een naam, een grappig bericht, een nummer of een logo, wordt de deur plaat signalering, waarschuwing, merken ... zoveel goede ideeën die aanpassingen! Hier is een idee van de baby cadeau om hem te verwelkomen in zijn kamer!

Versier je deuren en breng ze een twist

Om een ​​vleugje fantasie in uw decoreren, brengt een plaquette met de naam van uw kinderen, hun foto's of hun favoriete afbeelding op de deur van hun kamer. Tieners kunnen kleine humoristische berichten of invoer verdediging waarschuwingen voorkeur. Het is ook een geweldig idee om te laden en opbergdozen pas op een originele manier.

Als je een professional, is dit het ideale middel om bijvoorbeeld het aantal kamers, wachtkamers, privé hoeken, de namen van de medewerkers aan te geven bij de ingang van het kantoor ... Vergeet niet om toe te voegen uw logo om meer te houden aan uw corporate image.

Elke kamer heeft een uniek ontwerp met een aangepaste deur plaat

Solide, met een onberispelijke afwerking, zullen deze glasvezel naambordjes ziet er geweldig uit dankzij nauwkeurige kleurweergave en het contrast gemaakt door de kleur sublimatie proces dat bestaat uit het impregneren van de pigmenten in het materiaal.

Een gepersonaliseerde deur teken zal een ideaal geschenk voor een inwijdingsfeest, een baby, een kerstcadeau te verwelkomen of gewoon aan uw interieur unieke en originele manier te verbeteren.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift for Input" kunt u interesseren:

Plaat van de deur Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.