De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Aangepaste telefoon zakje met uw foto


Personaliseer je telefoon zakje met uw foto en bericht. Een origineel geschenk dat alle telefoons en smartphones past
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Vandaag, onze mobiele volgt ons overal. Bieden gepersonaliseerde cover van de telefoon is een origineel cadeau dat de geesten markeert. Eenvoudig te maken, het is gewoon genoeg voor u om creatief om uw bestelling binnen enkele minuten af ​​te ronden zijn!

Er zijn covers van alle vormen giften voor alle gelegenheden te geven. De smartphone in elke zak. De verbinding is onmiddellijk. Dus waarom niet een foto toe te voegen aan uw telefoon door te kiezen voor een persoonlijk cadeau? Deze dekking kan worden afgesloten met een witte of zwarte kant je kiest afhankelijk van het beeld. Als zwarte aanwezig is in de afbeelding, kies het donker! Maar de jeans model ook prachtige creaties. Onze tip: kies een foto met de kleuren blauw of anderszins spelen contrasteert met de oranje domineert in uw foto! Uw nieuwe accessoire zal worden geëmuleerd en jaloers!

Bescherm uw smartphone terwijl het smaakvol decoreren met persoonlijke telefoon zak

Wij bieden een zeer breed scala van de gevallen en shells voor de meest populaire smartphone-modellen. Echter, als uw model is niet beschikbaar, dus kies één van die accessoires die standaard maten presenteren en te kunnen passen op alle laptop modellen.

De fotografische kunst wordt steeds meer gewaardeerd. Zeker je hebt een aantal mooie shots waarde. Wij kunnen uw omslag te drukken met de afbeelding van uw keuze. Dit kan een foto van jou met de persoon die je wilt dit accessoire aanbieden. Maar het kan ook illustreren een passie van de persoon die je gaat om een ​​prachtig geschenk te maken: een foto van dierlijke, kat of hond, bijvoorbeeld, een sport foto of favoriete activiteit, een gerecht, een specialiteit gourmet of symbool die goed zijn voor de persoon. Gepersonaliseerde telefoon zak te bewijzen dat u van plan bent voor de persoon, omdat je weet zijn smaak. De afbeelding en fotografische personalisatie object is een mooie artistieke idee!

Andere gaven van de categorie "Romp Aangepaste Telefoon & Tablet" die je kunnen interesseren:

Dekking Aangepast telefoon voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.