De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Kaarthouder persoonlijke lening van de bank bezoek met foto of logo


Ontdek onze visitekaartjes of aangepaste deuren krediet met foto of bedrijfslogo om op te vallen op het werk.
Sorteren op : Prijs - Populariteit
Nieuwe producten

Het visitekaartje is een onmisbaar accessoire, een klassieker van de beroepsbevolking en business development. Of u nu een aannemer, commerciële of professional, het is altijd aan te raden om uw contactgegevens te verlaten om uw contacten te worden herinnerd aan een offerte, een order tracking of gewoon om een ​​nieuwe afspraak te maken.

Om uw visitekaartjes met u te allen tijde, en aan hen om uw klanten en prospects te verspreiden, na te denken over slip in uw zak of tas gepersonaliseerde kaarthouder. Steel, zal beschermen de plooien en tranen om een ​​onberispelijke imago van uw bedrijf te geven.

Maak een aangepaste kaarthouder om uw afbeelding of uw bedrijf om uw klanten te verrassen of om een ​​origineel cadeau case bieden

Om zich te onderscheiden van andere bedrijven, pas uw accessoires aan uw behoeften en maak ook het verschil met de concurrentie. Upload uw bedrijfslogo, een beeld, een slogan of misschien je laatste reclamecampagne, samen een unieke zaak die de hoofden van het publiek tijdens een vergadering of zakelijke bijeenkomst zal markeren. U vindt in onze online assistant ander lettertype en artistieke filters als u wilt uw aanpassing variëren.

De kaarthouder wordt aangeboden aan alle medewerkers van uw bedrijf, handelend onder de technici. Vergeet ook niet om ze te bestellen bij de basis van uw bedrijf om uw ontdekkingsreis van een opmerkelijke of als relatiegeschenk beginnen aan uw klanten te verrassen. De gepersonaliseerde kaart houder is ook een originele manier om je altijd op je klantenkaarten, studiepunten of coupons. Dit is een nuttig geschenk dat u begeleidt al jaren en waarvoor u een modern en origineel zal geven.

Andere gaven van de categorie "Office for gift Gepersonaliseerde" kunnen u interesseren:

Deur gepersonaliseerde kaart voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.