De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Sigaretgeval deur en Custom bedrukt met uw foto


Houd uw sigaretten in een sigaret houder gepersonaliseerd met een foto bedrukking of gravure.
Sorteren op : Prijs - Populariteit
Nieuwe producten

Maak een gepersonaliseerde gift aan iemand die rookt lijkt a priori eenvoudiger dan een niet-roker. De reden hiervoor is vooral te wijten aan het grotere aantal mogelijkheden aanwezig zijn in het bijzonder met alle accessoires die nodig zijn om te roken; lichter, eventueel met pijp schoner en onlangs al de parafernalia van de elektronische sigaret zijn enkele gift voorbeelden roken nuttig zijn om een ​​persoon die rookt. Om nog meer origineel zijn, Gravissimo bieden u een aangepaste gate array sigaretten het mooiste effect.

Kies een gepersonaliseerde sigaret geval naar een origineel cadeau voor je vrienden roken

Als je eenmaal hebt toerde de meest voorkomende huidige gericht aan personen dierbaar verjaardagen, kalender feestdagen zoals Kerstmis of Valentijnsdag markeren, zul je al snel hulp nodig om nieuwe creatieve ideeën te vinden . Als de persoon hiervoor is rokerig, het traject verruimt dramatisch. Zeker in een tijd waarin de versterking van de anti-roken wetgeving verplicht fabrikanten om aan te brengen op elk pakket beelden ontmoedigen rokers gebruiken tabak om hun gezondheid te beschermen.

Hieronder vindt u een reeks van gepersonaliseerde deur sigaretten aan te passen naar uw wens. De beste foto van u waarmee je dure Destine dit item of een vakantie foto bijeenkomst zal perfect geschikt zijn. Waarom niet om de naam van de bovenstaande foto hield drukken of graveren? Deze elegante behuizing zal uw vrienden om hun sigaretten gemakkelijk dragen. Dus voor hen te behagen aarzel dan niet om deze originele en vooral welkom in deze tijden, een uniek en origineel cadeau dat een echte plus in het dagelijks leven van de persoon zal brengen bieden ...

Andere gaven van de categorie "Lichter Aangepaste & Accessories" kunnen u interesseren:

Deur Sigaret Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.