De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Key deur gepersonaliseerde bedrukt of gegraveerd met een tekst


Ontdek onze brede selectie van modellen en geniet van onze diverse vormen (rond, ovaal, vierkant of hart) en materialen om een ​​custom sleutelhanger maken absoluut uniek en die je leuk vindt.

custom sleutelhanger: de keuze van de originaliteit

En als u ervoor kiest om de sleutels van uw huis of uw auto met een custom sleutelhanger die lijkt op jou, met kunstwerk of foto van uw keuze te hangen? Hier is een geschenk idee om het hele gezin en uw beste vrienden te bieden!

Of u nu een klein cadeautje nodig heeft voor uw geliefde foto of idee van goodies om uw bedrijf te promoten op custom sleutelhanger is het idee dat je nodig hebt! Perfect voor een klein budget en verbuigbare ad infinitum, ze zijn geschikt voor alle leeftijden en zijn altijd leuk.

Maak uw eigen custom sleutelhanger gemakkelijk onsterfelijk maken van uw dierbaarste herinneringen. Geniet van een productie-en drukkerij in onze Franse workshops: Made in Frankrijk staat garant voor een hoge reactiviteit, onberispelijke kwaliteit en veiligheid van vertrouwen bestelling.

Hoe kunt u uw key ring aan te passen?

Om uw sleutels gemakkelijk te herkennen en te onderscheiden je van anderen, kiezen uit onze uitgebreide selectie van volledig aanpasbare sjablonen vorm en het materiaal dat het beste bij u past. Dan upload uw beste foto of illustratie en laat u leiden door onze online wizard. Voor nog meer originaliteit, voeg uw afbeelding een artistiek filter onder degenen die wij bieden en geef het een unieke stijl: uw stijl! Hebt aangepast keychain door tekst aan toe te voegen, een bericht of een naam met het lettertype en de kleur van uw keuze. Voor een perfect resultaat, sommige modellen kunnen worden aangepast aan beide zijden, die meer ruimte laat voor creativiteit!

Vele vormen en materialen voor verdere aanpassing

Leer, metaal of zelfs gevuld, de custom sleutelhanger is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, en zowel volwassenen als jongeren. Voor schoolkinderen alleen terug te keren, zal zeer belangrijke kettingen pluis zowel geruststellend en leuk zijn. Deze kleine maat opgezette dieren, EN71 (Europese veiligheidsnorm voor kinderen) zijn beschikbaar in een groot aantal dieren waarvan overhemd is klantgericht met een bericht, foto of zelfs uw contactgegevens en worden geïnformeerd wanneer van de verloren ring.

Classic of meest ongewone, deze aangepaste object is een uitstekend communicatiemiddel voor bedrijven. De extra's om het imago van uw merk tegen betaalbare prijzen, kunt u een groot aantal prospects en klanten.

Duw aanpassen maximale dalende de foto en / of tekst is geselecteerd op een case voor de iPhone, decoratieve klok, een kussen, een mok, een aansteker of zelfs sieraden. Voor een goede leven, zullen we niet aarzelen om haar assortiment ook uitbreiden proberen gepersonaliseerde flesopener: wat glans in de avond wanneer u een fles te openen!

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerd juweel" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.