De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Originele foto's Keychain Douane gedrukte of goedkoop gegraveerd


Op zoek naar een leuk cadeau te maken, maar hebben een klein budget? Raak niet in paniek! Zeer persoonlijke, foto sleutelhanger is perfect voor het tonen van uw dierbaren dat je altijd denken aan hen, waar je ook bent.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

De persoonlijke foto sleutelhanger: goedkoop en origineel

Wilt u uw affectie voor een geliefde? Bied hem een ​​gepersonaliseerde foto zeer belangrijke ketting! Op Gravissimo, bieden wij een ruime keuze uit meer origineel alle aangepaste keyrings als elke andere. Ovaal, rond, hart, vierkant, rechthoek, ontdek alle mogelijke vormen van beeld zeer belangrijke keten om een ​​goedkope en leuke attentie aanbieden ter gelegenheid van Moederdag, Vaderdag, een verjaardag of Kerstmis.

De meeste foto sleutelhanger? Het unieke karakter aan te vullen! Als dit geschenk is niet duur, het is toch een gebaar sterke aandacht voor de persoon die het ontvangt. Dit is niet een anonieme aanwezig, maar een object gemaakt speciaal voor hem, die heeft gevraagd om tijd: u de foto hebt gekozen of maak het beeld, de meest geschikte ontwerp van een grote verscheidenheid aan modellen te kiezen u en je hebt besteld speciaal voor haar of voor hem.

Bied een beeld zeer belangrijke keten helemaal om je heen

Een foto sleutelhanger is geschikt voor alle leeftijden en in alle omstandigheden. Een zeer belangrijke ketting met daarop de afbeelding van de sportheld of favoriete uw kind zal zijn geluk en trots te maken met zijn vrienden of vriendinnen van school.

Voor Moederdag, wat charmanter dan het aanbieden van een sleutelhanger met uw foto en die van al uw broers en zussen? Je moeder kan altijd hangen met haar autosleutels en heb je de buurt van haar.

Met Gravissimo, kunt u zelf maakt en voor minder dan € 9 een uniek geschenk en volledig aangepast aan uw dierbaren hart raken. Wacht niet om de foto die het best overeenkomt met het bericht dat u wilt overbrengen kiezen!

Professionals: aanbod keychain foto goodies!

Goedkoop, foto sleutelhangers zijn ook een uitstekende manier om lekkers te bieden voor een bedrijf. Klanten, prospects, leveranciers, werknemers, niet beknibbelen op het bedrag op uw merk te promoten met het grootste aantal. Een logo, het adres van een website, een telefoonnummer van de zichtbaarheid van uw merk gewoon onvermijdelijk te maken.

Voor een hoogwaardige afwerking en een langere levensduur van het product, is het imago van uw maat volledig geïmpregneerd in het materiaal via een zeer efficiënte druktechniek, sublimatie. Zeer schoon, gemaakt zal u toelaten om geloofwaardigheid te winnen met uw stakeholders.

Andere gaven van de categorie "Sleutelhanger Aangepaste" kunnen u interesseren:

Sleutelhanger met Persoonlijke Foto voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.