De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Pluche Keychain Gepersonaliseerd met uw beeld op het overhemd


Tenslotte is de originele aanpasbare sleutelhangers met een foto van je vrienden. Op het shirt van de gevulde, hier is een uniek geschenk aan de wereld.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Voor de kinderen als voor grotere, zal aangepaste pluche sleutelhanger u troosten. Het is tijd om een ​​unieke en originele foto cadeau aan uw dierbaren te behagen. U kunt deze teddy sleutel van de voordeur overal mee te nemen. Klampt zich vast aan uw autosleutels, zul je niet onopgemerkt voorbij! Bovendien moet worden toegegeven, verliezen we vaak onze autosleutels of we kunnen ze niet vinden in zijn (groot) bag! Deze pluche zal van groot nut zijn om uw sleutels te vinden in een oogopslag.

Een originele gepersonaliseerde zeer belangrijke ketting met een beeld op het pluche overhemd

Elk product heeft een wit overhemd op waarop u uw verbeelding kan ontketenen. U kunt een bericht te zetten voor uw vrouw of een foto van je moeder en je vader! Het shirt zal worden aangepast door middel van sublimatie techniek die een nauwkeurige reproductie van uw oorspronkelijke afbeelding te bereiken. Ons team zal grote zorg van uw giften en je zal binnen een paar dagen ontvangen!

Onze belangrijkste houder voldoet aan EN71 (Europese veiligheidsnorm voor kinderen). We hebben een breed scala van dieren ter beschikking: groundhog, aap, olifant, panda, kikker, ... Idéail om een ​​kind te behagen, zal hij er trots op zijn eigen set sleutels in zijn beeld te hebben, met een persoonlijke foto van zijn keuze en zijn voornaam bijvoorbeeld!

Geef je vrienden een persoonlijke pluche sleutelhanger met een mooie boodschap van liefde

U wilt berichten van de liefde te laten aan je man? Met Gravissimo zult gij een uniek cadeau dat het voor een verjaardag, voor de Dag van Kerstmis of Vaderdag. Het kan ook een geweldig cadeau idee voor Valentijnsdag of Moederdag met een bericht met uw liefde samen met een familie foto te zijn! Aangepaste pluche sleutelhanger is een idee van goedkope aanwezig voor het hele gezin dus aarzel niet!

Andere gaven van de categorie "Sleutelhanger Aangepaste" kunnen u interesseren:

Sleutelhanger gepersonaliseerde Teddy voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.