De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Porte Document en luidspreker shirt van de foto


Bied een deur gepersonaliseerd document met uw eigen foto of logo. Een origineel cadeau voor het kantoor.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

De koffer van de moderne tijd moet een aanpasbare object en design, omdat het is uitgegroeid tot de onmisbare tool van het model werknemer. Leer, plastic of stof, in Gravissimo, dit artikel is vooral een geweldig voorbeeld van de creativiteit voor een kantoor geschenk of een gepersonaliseerde gift om welke wordt gepleegd.

We alle objecten die ons hart ons te nemen, omdat ze in bijzondere omstandigheden werden aangeboden: een verjaardag, Moederdag of de dag van Valentijnsdag ... De persoonlijke document is eigenlijk het soort 'essentieel item dat u nodig heeft voor uw kantoor, om zaken te combineren met plezier. Ten eerste, de prijs is betaalbaar en ten tweede het kan online worden aangepast, afhankelijk van de smaak en wensen van elk. Met onze online helpdesk, ontdek unieke stukken, originele voorwerpen en onderscheiden. Om uw gepersonaliseerde gift te realiseren, slechts een paar klikken om de beelden volgens de instructies en gegevens die voor u beschikbaar zijn te krijgen.

Geef een zinvolle cadeau met een persoonlijk document deur met uw foto's en tekst

De gepersonaliseerde document heeft ook het voordeel dat nu gemengd. Vrouwen zijn over het algemeen gevleid om deze kwaliteit te ontvangen, vooral wanneer het is klasse en trend. Ze zijn blij om te zien door middel van een alledaags voorwerp, vertrouwde beelden die hen te herinneren aan de vakantie, de geliefde ... De mannen vinden dit functioneel object en zal niet aarzelen om hun passies te tonen. Het is daar, de geest van deze praktijk object en origineel! Dit is een elegante manier om zijn persoonlijkheid te onthullen, voorkeuren en het is vooral een geweldig cadeau om te behagen en plezier hebben door het maken van haar eigen creaties online.

Naast foto's kunt u tekst en symbolen toevoegen aan uw koffer. Bij Gravissimo is productaanpassing gratis.

Andere gaven van de categorie "Office for gift Gepersonaliseerde" kunnen u interesseren:

Deur Aangepaste Document voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.