De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Custom deur muur jas kind met foto en naam


Uitgeven aan een gepersonaliseerde kapstok met een foto en een bericht. Een origineel idee voor de kamer van uw kinderen of de baby.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Gelieve een kind is niet altijd gemakkelijk! Op zoek naar een praktische en origineel cadeau idee? Je bent op de juiste plaats, ga dan voor een Gravissimo novelty! Aanpasbare kind kapstok, een kind decoratieve accessoire dat zal een beroep op het grootste aantal.

U bent uitgenodigd om de housewarming van een paar vrienden met een jong kind en je wilt niet met lege handen aan te komen? Ga naar het plezier oefenen met deze gepersonaliseerde kapstok voor kinderen! Dit kleine meisje of jongetje zal blij zijn om zijn jas en rugzak te regelen als hij thuiskomt van school, op de muur kapstok in zijn gelijkenis. En ouders zullen blij zijn om te zien dat hun kinderen krijgen autonomie bij het regelen van zijn eigen bedrijf als een groot!

Het is bijna de verjaardag van uw kleindochter en u op zoek bent naar een cadeau idee dat het zo leuk zal maken als hun ouders, kiezen voor de foto-deur kapstokken met kleur en vormen.

Het is ook een ideale gepersonaliseerde gift aan een nieuwe wanddecoratie sleutel in de kamer van uw kind te zetten. Hang hem aan de deur of op een muur op een hoogte die geschikt zijn voor de grootte van uw peuter en geniet van uw nieuwe decoratie idee! Een originele en kleurrijke noot in de zaal van haar kinderen. De kleurrijke haken deze haak kind zal je kleintje onmiddellijk verleiden!

Bent kleerhanger volgens de smaak van uw kind!

Voor uw kind blij met zijn geschenk, kies het model dat het beste bij hem past uit ons assortiment van gepersonaliseerde kapstok. Wij bieden thema-kind haken: Pooh thema en konijn, maar ook die voor meisjes (roze kat) en die voor jongens (giraffe) met verschillende haken voor elk. Kapstokken in de vorm van katten, bloemen en rond dat er nog meer unieke aanraking aan uw creatie zal brengen! En we bieden ook kind kapstokken om met een foto en / of tekst geheel eigen te maken.

Nu dat u uw keuze heeft gemaakt, u past de decoratieve object van je kind. Onze online wizard helpt u bij het maken van uw gepersonaliseerde gift! Als u het thema kind kapstok gekozen hebt, dan heb je een ruimte gereserveerd voor de foto van uw keuze (een kleine wolk aan de rechterkant) te hebben. Als u een kapstok foto geselecteerd, ontketenen uw verbeelding en krijg je een van de beste foto's van uw kind, een portret van zijn favoriete ster of alleen hun voornaam, gevolgd door een bericht! Wees er zeker van dat uw zoon of dochter gelukkig (e) zal zijn om kleding op te slaan als hij thuiskomt van school en het vinden van een foto van zijn favoriete voetbalclub of zijn favoriete prinses op zijn gepersonaliseerde kapstok.

Gepersonaliseerde kapstok voor decoratieve en praktische gift

De kapstok is een handige decoratief object dat is essentieel voor een huis! U kunt hangen aan de muur van de kamer van uw kind, aan de deur van zijn kamer of rechtstreeks in de inlaat of in de hal van uw huis. Het is eenvoudig te installeren dankzij zijn stevige haken! Maak plezier met deze wanddecoratie die jong en oud zal verrukken! Geef de naam in aanvulling op een deur plaat kun je hangen in de ingang van haar babykamer. Maak een uniek ontwerp door te kiezen voor een kinderstoel, een baby en baby bed decoratieve objecten die een originele en volledige universum van dagdromen in haar kamer te creëren. Je bent zwanger en de afronding van uw geboortelijst? Voeg deze baby op uw gift lijst geboorten en stel een persoonlijke decoratie in de kamer van uw baby, meisje of jongen.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde gift for the Kamer" kunnen u interesseren:

Gepersonaliseerde deur Mantle voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.