De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Custom Bag deur en hang je handtas Photo


Hang je tas overal met onze openslaande deuren op maat met een beeld. Een origineel juweel echt goedkoop voor een uniek geschenk.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Je weet nooit waar uw handtas als je naar buiten? Je hoeft het niet leuk om het te knijpen tussen je voeten op de grond of vind je het lastig op de stoel naast je? Denk aan een deur gepersonaliseerde zak, een praktische mode-accessoire en elegante die aanpassen aan uw behoeften en uw stijl aan te passen voor nog meer originaliteit. Om een ​​vrouw als een verjaardag of Kerstmis te bieden.

De handtas houder is een mode-accessoire en de trend die al snel van essentieel belang zal worden zodra je het proberen! In de eerste plaats is het niet laten plaatsvinden. Deze opvouwbare tas deur opgerold in een zeer leuke manier om de medaillon, en nemen in een zak om overal mee naartoe nemen. Het is zeer solide, staal, gemagnetiseerd, zal het een vrouw zak te ondersteunen tot 6kgs en de verschillende vormen zijn zeer vrouwelijk. Zijn haak en kunt u op te schorten of te hangen uw aangepaste zak, op een tafel en voorkomen dat vuil het leggen van de grond!

Maak uw originele tas met een aangepaste zak deur

Het past zich aan alle stijlen, modern of klassiek, girly of chic, geef je je handtas hangt de look die u wilt door middel van personalisatie. Selecteer het patroon, illustratie, foto die u liever of het logo van uw bedrijf in een marketing en promotie-instrument bij uitstek en als je de ziel van een (e) kunst voelen, passen de een van onze filters beschikbaar in onze online configurator.

Dit kleine gift is ideaal voor kleine budgetten of om de geesten te markeren met een weinig aandacht aan te passen. U kunt een reeks van kleine lederwaren Bestel ook gepersonaliseerde handtas, een portemonnee zak of een zak of boodschappentas reclame foto te maken.

Biedt een oog origineel handtas met een foto

Uw personalisatie zal gebeuren door kleur sublimatie, een proces dat de inkt in het materiaal zorgen voor een langere levensduur tijd en accurate kleurweergave, contrast en belichting doordringt.

Een goedkope geschenk aan te bieden in verschillende uitvoeringen te gaan met elk van uw handtassen, of aan te bieden aan de vrouw die je liefde een cadeau voor Valentijnsdag of een verjaardag. De aangepaste zak deur naar jezelf is een uniek en origineel accessoire dat snel onmisbaar zal worden. Blader door ons assortiment van geschenken en vindt onder onze gepersonaliseerde geschenken die zal vliegen met je moeder of je vrouw.

Andere gaven van de categorie "Maat Tas" kunnen u interesseren:

Deur maat tas voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.