De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Portefeuilles & Custom munt met uw foto + tekst


Personaliseer onze portefeuilles met een foto en een bericht. Een-, twee-, faux kok of portemonnee ...
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Als je heimwee naar die oude portefeuilles van de jaren 70 als u een foto achter het plastic omhulsel kon slepen bent, kunt u blij zijn om u een persoonlijke portfolio te bieden met een foto te zijn! Een geweldig cadeau idee! Kleine lederwaren is nuttig, evenals voor een man dan voor een vrouw en dus een persoonlijk cadeau zo origineel als praktisch. Onze verschillende modellen kunt u een identiteitskaart en een creditcard, en uw munten te plaatsen in de sleuven met rits. Het grootste model kan ook chequeboek deur te gebruiken als aanvulling op de deur kaart, zeer geschikt voor een vrouw gift trend!

Maak uw unieke portfolio door dit met een persoonlijke foto

Zodat u uw persoonlijke papieren, bankkaarten en vervoersbewijzen, maar ook uw onderdelen en originele manier tickets kunnen opslaan, hebben we een portefeuille van keuzes geselecteerd voor mannen en kleine tas of portemonnee aan te passen, in kwaliteit van het materiaal en duurzame na verloop van tijd, verschillende rechthoekig, vierkant, rond of hart en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

U kunt nu uw mooiste foto herinneringen, een portret van een geliefde te uploaden, uw trouwe viervoeter of het cliché van een belangrijke gebeurtenis in je leven, het huwelijk, reizen ... Laat je fantasie en maak de voorwerp van leer man of vrouw van je verlangens. Voor extra effect, spelen met artistieke filters aangeboden door onze online configurator en voeg een persoonlijk bericht of een naam aan uw portemonnee leer of stof een persoonlijk cadeau origineler te maken.

Voor je moeder, bestel een schoudertas jeans het afstemmen van de portefeuille ook vrouw in jeans! Onze verschillende modellen van handtassen, portemonnee, rugzak of tote boodschappentas zal u helpen voorzien in een reeks van volledig op maat gemaakte foto handtassen. Een leuke touch voor Moederdag of een verjaardag.

Bieden een persoonlijke portemonnee voor Kerstmis foto

We reproduceren identieke uw aanpassing, onze kleur sublimatie techniek zal de tegenstellingen, verlichting en pigmenten ingebed in het materiaal te benadrukken zal zorgen voor een perfecte pasvorm in de tijd.

Een cadeau voor kind, man of vrouw zeer origineel en zeer aantrekkelijke prijs, perfect voor een verjaardag, Moederdag of Vader, een kerst ... Aanpasbare Portfolio is een foto geschenk dat je overal zal volgen en u eraan herinneren uw beste momenten wanneer je laat het in je tas. Voel je vrij om een ​​verzameling objecten originele foto's commandant ook gepersonaliseerde handtas, een tafel foto of een aangepaste t-shirt, een foto sleutelhanger of een gepersonaliseerde mok te creëren.

Andere gaven van de categorie "Kleding op maat kleding gemaakte" kunnen u interesseren:

Aangepaste Portfolio voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.