De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Aangepaste houten puzzel met uw foto + goedkoop tekst


Verklaar een bericht naar uw vrienden als een geboorte met persoonlijke puzzels met een foto. In het hart, vierkant of 300 stuks.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Neem je beste foto en zet het in stukken voor het plezier van de opnieuw kiezen! Grappig idee? Dit is het principe van gepersonaliseerde puzzel met een foto en een bericht meer dan een eenvoudig beeld, een herinnering om te delen en (her) ontdekken stuk voor stuk.

Bieden een prachtig gepersonaliseerde puzzel om een ​​bericht te krijgen

U kunt kiezen uit vormen rechthoeken, ronde of hart en verschillende maten (4-280 stuks), degene die het beste past bij de foto die u wilt vastleggen. Voor de verjaardag van geschenken of Kerstmis origineel, douane puzzels "Merry Christmas" en "Happy Birthday" zal de mooiste effect, terwijl een verklaring van liefde op het model "I love You" surprise een / iemand die de wil. Deze giften zal gelieve uw vrienden en familie, of het nu een man, vrouw of kind.

Uw foto's worden vergroot met onze kleur sublimatie techniek waarbij het impregneren van de pigmenten vindt plaats direct in de kwestie. Als u wilt naar de kunstenaar te spelen, laat je leiden door onze assistent online en zijn te tikken uw inspiratie in diverse creatieve filters voor nog meer originaliteit.

Bekijk originele puzzels te personaliseren met een bericht en een foto

Een originele en unieke gepersonaliseerde gift te bieden aan liefhebbers puzzel, voor een kerstcadeau, een verjaardag of een gebeurtenis te vieren. Een gepersonaliseerde puzzel is een zeer origineel idee om een ​​prachtige liefdesbrief om ontdekt te worden beetje bij beetje te vereeuwigen.

Andere gaven van de categorie "Gepersonaliseerde kado for in de Woonkamer" kunnen u interesseren:

Aangepaste Puzzel voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.