Wat hull aangepaste kiezen voor mijn telefoon ?

Coque HTC M7 Noire Coque Galaxy S3 Blanc Etui noir iphone 5

Gravissimo biedt een brede selectie van noten aan te passen als u wilt!

Met schelpen beschikbaar voor de meeste grote telefoon merken, iedereen kan geluk te vinden. Hier is de lijst van de telefoon merken waarvoor wij bieden persoonlijke skins of beschermende gevallen:

Apple: iPhone 4 / iPhone 4S / iPhone 5 / iPhone 5S / iPhone 5C

Samsung Galaxy S2 / Galaxy S3 / S4 Galaxy, Galaxy Note 1 / Galaxy Note 2

Blackberry: Q10 / Z10 / Bold 9900 / Torch 9800

HTC: One M7 / One S / One X / Desire Z

Nexus: Samsung Nexus 1 / LG Nexus 4

Sony Xperia Z

Als er ooit uw telefoon model is onderdeel van de onderstaande lijst, dan kunt u ook een zak doek of een denim zak telefoon te bestellen.


Hoe maak je een shell kiezen?

Nu u weten of onze cases of cases beschikbaar zijn voor uw telefoon model, is de volgende stap het kiezen van het model van uw bescherming!

hard shell rand Photo

Coque Blackberry Q10

Er zijn verschillende kleuren beschikbaar, afhankelijk van het model: deze bescherming is de meest klassieke en meest economische. Het biedt een goede bescherming aan de achterkant en zijkanten van de telefoon. De bezuinigingen zijn perfect om toegang tot alle knoppen en functies te verlaten. De afwerking is goed en de achterplaat is op maat gemaakt aanbod, dat duurt loop van de tijd.

Foto soft shell rand

Coque iPhone 4 noire souple

Deze modellen bieden flexibele boord om een ​​ander einde van het vorige model, origineler. Verkrijgbaar in minder kleuren, dit model heeft dezelfde groot succes. Nogmaals, de douane backplate is kwalitatief en zal een update onfeilbaar te bieden.

Deluxe Foto shell

Coque Galaxy S4 Deluxe HD metal

Onze Deluxe modellen zijn modellen met meer kwalitatieve afwerkingen die model "classic". Zij zullen uw telefoon heel goed en vooral de romp zelf beter bestand te beschermen verschillende schokken en vallen.

Foto Case met klep boven- of zijkant

Etui iphone 5 orange

Dit product, gemaakt van imitatieleer en micro-vezel, bieden de ultieme bescherming voor de hele telefoon om te voorkomen krassen op je scherm. In deze gevallen is de voorflap die klantgericht. Op sommige modellen, kunt u ook uw kaarten of andere kleine documenten op te slaan. Verschillende kleuren, deze modellen combineren originaliteit en praktisch!

Foto romp met flip flap

Coque Flip iphone 5 bleu

Deze modellen, nieuwer, beschikbaar voor bepaalde modellen telefoons, zijn zowel stijlvol als kwalitatief. Met hun flip flap aanraking bundel, wordt het scherm van de telefoon ook beschermd. Op dit model, de achterzijde van de romp die is gepersonaliseerd. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zullen deze schelpen met hun flap geïnspireerd door de "Smart Cover" systeem een ​​unieke uitstraling aan uw telefoon.Een beetje lezen over aangepaste schelpen

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Klantenservice Van maandag tot vrijdag, van 9u tot 13u en van 14u tot 18u
+33972554532 (In Het Engels) of service.client@gravissimo.fr
Nieuws
Klant beoordelingen .
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Apps voor de iPhone/iPad
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2018 Alle rechten voorbehouden.