De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Range Custom Pen met foto voor kantoor of verpleegkundige


Verander je bureaublad waarde met onze pennen en onze gelederen pot gepersonaliseerde pennen met een foto en een leuk bericht.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Onvergetelijke, verplaatsen of gewoon humoristisch, foto's van uw dierbaren zullen zich herinneren uw goede herinneringen met een Range gepersonaliseerde pennen. Kunnen deelnemen aan het verfraaien van een huis of in een professionele context, deze objecten subtiel verlenen aan elk interieur ingericht met zorg en smaak. Vormige keramische of mahonie, worden deze producten versterkt door foto's en indrukken die u kiest. De stukken kunnen ook worden gepersonaliseerd giften die u aan uw dierbaren zal geven. De waarde van deze objecten die in hun universaliteit. Of het nu voor een man, vrouw, kinderen, grootouders of als onderdeel van kantoor geschenken, deze items zijn gunstig voor iedereen en te allen tijde. Wij bieden verschillende modellen voor iedereen om degene die het overeenkomt vinden.

Een Range gepersonaliseerde pennen zal uw kantoor of uw kind te versieren voor een vleugje van de unieke en originele decoratie

Onze pot gepersonaliseerde pennen met een foto of een tekening is vooral bedoeld voor kinderen. Met Gravissimo, kan schoolbenodigdheden uw kind uniek geworden, tot grote vreugde van uw lievelingen. Creativiteit kan alleen worden weergegeven met een dergelijk object. Voeg de laatste tekening van uw kind op dit punt dat ze alleen zullen aanmoedigen vele nieuwe ontwerpen uit te voeren.

De keramische model vierzitter is nuttig en herhaalbaar in vele plaatsen: in het kantoor of op een meubelbeurs is een perfecte geschenk dat je kunt geven voor elke gelegenheid. Tenslotte is de gelederen gepersonaliseerde pen met donker mahonie drie zetels, om geschikt voor maximaal zes potloden is klantgericht op de voorzijde voorzien van een keramische tegel.

Op al deze objecten, de kwaliteit en expertise van Gravissimo aan het werk zijn. Wij staan ​​garant voor een high definition afdrukken dat de kleur van uw foto of uw tekening voldoet.

Voor elk evenement een gevoel voor elk gezinslid een heden, kerstmis, verjaardag, huwelijk, geboorte, grootouders, kinderen ... Gravissimo je in de belangrijkste gebeurtenissen van je leven

Andere gaven van de categorie "Office for gift Gepersonaliseerde" kunnen u interesseren:

Assortiment Pennen Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.