De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Tote Bag of Aangepast canvas met uw foto of logo


Bent u op zoek naar tassen met schouderriem, het strand of de hand van uniek en origineel ? Aanpassen met uw foto op doek !

Of het nu een schoudertas, een zak voor een kind, een rugzak, tas of ga naar de sportschool of op het strand, zult u zeker vinden een gepersonaliseerde zak die je gelukkig zal maken. Zelfs professionals zullen blij om onze promotionele tassen gemaakt van hoge kwaliteit stof te ontdekken.

Biedt een originele gepersonaliseerde zak

De techniek die gebruikt wordt door ons team om bepaalde weefsels gebieden aan te passen op uw product. Voor een handtas voor vrouwen, bijvoorbeeld, het weefsel flap aan de oorspronkelijke witte volledig gepersonaliseerde met een of meer foto's en tekst door middel van een techniek genaamd sublimatie.

Sommige mensen zetten een foto, andere bericht of gewoon een naam maar weet dat wat uw keuze, zal uw origineel cadeau altijd leuk zijn.

Zorgen voor een unieke touch aan uw tas met een foto

Onze tassen en zakken zijn perfecte geschenken te geven voor een verjaardag, Moederdag of Kerstmis. Dus mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden zullen van deze gepersonaliseerde geschenk dat is zowel nuttig en trendy! Uw jonge tiener zal blij zijn om zijn aangepaste zak zal alle meisjes jaloers op zijn leeftijd te maken te dragen.

Met de mooiste foto van uw laatste reis door de zee of een familieportret, maakt u een originele en unieke aan te bieden of tas voor de lol. Wacht niet, te kopen voor alle gelegenheden gepersonaliseerde zak om jezelf en goedkoop te maken!

Andere gaven van de categorie "Kleding op maat kleding gemaakte" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.