De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Terug Op maat gemaakte stoffen zak geborduurd met uw Photo


Op zoek naar een gepersonaliseerde rugzakken. Maak de manier waarop u met uw foto en een bericht op het doek!
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Avonturier, reiziger of de jonge avonturier, vindt de aangepaste rugzak die bij u past en pas het aan uw wens met beelden, symbolen of tekst!

Hier is een idee voor de kinderen, of om naar het zwembad, op school of voetbal, kind rugzak is altijd handig! Dus als het kan worden aangepast met de foto van zijn idool of een foto met zijn beste vrienden, wordt het zowel een nuttig en speelse object. Een grote gepersonaliseerde gift voor een verjaardag of voor Kerstmis En voor het nieuwe schooljaar, zal uw zoon trots op haar nieuwe schooltas dragen gepersonaliseerd met zijn favoriete superheld te zijn! Kies haar een kleuterschool rugzak, waarin hij zijn deken, een fopspeen en smaak kan schuiven. Wij bieden modellen te personaliseren met een foto of met tekst borduurwerk waarvan de bandjes zijn verstelbaar, zodat het kan aanpassen aan elke grootte.

Bieden een persoonlijke bindmiddel met een mooi beeld voor uw kind

En als je vreest hij verloor zijn nieuwe rugzak zijn naam te registreren op, zodat je zeker weet dat hij niet afdwalen. U kunt ook kleine voeg uw telefoonnummer, als de persoon die de verloren zak met je kind kan heel gemakkelijk mee te vinden.

Probeer ook gepersonaliseerde rugzakken voor volwassenen. Voor mannen de eerste plaats, die kan worden uitgerust met een zak op hun wandel- of hun training of gewoon om te studeren of te werken! Het voorste gedeelte kan worden bedrukt met foto of bericht, zal je rugzak uniek en origineel zijn. Een perfecte cadeau voor Vaderdag bijvoorbeeld!

De aangepaste tas kan ook gebruikt worden in de lucht reizen bijvoorbeeld, zal hij niet gaan in het ruim, en het kan gebruikt worden als een rugzak om alles wat je nodig hebt in het te zetten! Alle modellen bieden geschuimd schouderbanden voor comfort bij het dragen van de tas op je schouders.

Vrouwen zijn niet links met rugzakken meer vrouwelijke, dat praktisch en esthetisch te combineren. Een gepersonaliseerde gift vrouw met een foto van de kinderen en een verklaring van liefde voor Moederdag: dit zal een gelukkig maken! Er is ook een kleine back in jeans tas die meer mooi om te gebruiken om hun toiletartikelen, portfolio en alles wat nodig is voor een shopping spree te plaatsen laat! Als je van winkelen bieden wij andere soorten tassen, boodschappentassen, speciaal ontworpen om te gaan winkelen.

Onze ideale camouflage tas voor kinderen en jongeren kan worden gebruikt als sporttas voor hun gymlessen en bevatten hun sportkleding. Weten dat de tas is een modieus accessoire en zeer populair in de speeltuin! En voor studenten adviseren wij de portefeuilles over de schouder gedragen met een verstelbare riem afhankelijk van de grootte.

Zorg altijd voor een aangepaste rugzak, origineel en vol herinneringen

Deze objecten foto's goedkoop worden aangepast met behulp van een techniek genaamd sublimatie. Dit zorgt gehouden in de onvergelijkbare weer en een zeer hoge afdrukkwaliteit. Uw huidige zal worden gebruikt in de meest moeilijke omstandigheden, zal personalisatie ongedeerd blijven. Verrassend en verras uw dierbaren met een gepersonaliseerde rugzak en kwaliteit.

Na het kiezen van de rugzak uit het aanbod dat wij aanbieden, laat de verbeelding u begeleiden! Onze online design tool zal u helpen het kind schooltas bouwen of rugzak! Een foto die dicht bij je hart, dan ga je gang en schuif deze in de sleuf die voor dit doel! Voor de liefhebbers van originaliteit, schrijf een beetje humoristische berichten, voeg een logo of afbeelding van uw favoriete basketbal club die je zal volgen tijdens uw reizen!

Hier is een origineel cadeau idee: gepersonaliseerde zak, unieke en praktische die altijd nodig is en maak indruk op uw familie, vrienden en collega's tijdens al uw uitstapjes!

Andere gaven van de categorie "Maat Tas" kunnen u interesseren:

Rugzak aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.