De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Sporttas, gym, Football Custom bedrukt met uw Photo


Ontdek gepersonaliseerde sporttassen. Stel je voor hen om te gaan sporten lijkt erop dat u met uw afgedrukte foto of geborduurd bericht!
Sorteren op : Prijs - Populariteit
Nieuwe producten

Eerder dit jaar, je besloten om meer fysieke activiteit te doen en je bent zeer gemotiveerd (e). Dus je gewoon aanmelden bij de beste club in de stad, kocht je je outfit en vandaag zijn er nog veel meer dat de sporttas. Maar geen twijfel dat is het gebruikelijk om risico verwarren met die van (een) andere in de kleedkamer!

Om zich te onderscheiden, hebben we een geschenk voor u, uniek en elanden, praktisch en stijlvol. In ons assortiment vindt u verschillende gepersonaliseerde sporttassen voor al uw behoeften: klein, voor gymnastiek, buitenschoolse activiteiten van uw kind of uw yogales, groter, muti zakken, om uw kleding op te slaan, je handdoek en uw bezittingen of lichter voor incidenteel sessies in afwachting van de echte motivatie. U kunt zelfs draag uw natte pool van het bedrijfsleven zonder het risico van het weken van de zetels van de auto om terug te keren.

Om uw apparatuur te voltooien, kiest u een aangepaste sporttas met een foto of met een geborduurde tekst aan!

Zodra uw geselecteerde model, stel uw aanpassing. Kies tussen borduurwerk of foto, stel uw bericht naar uw gift te creëren op basis van uw wensen en uw stijl. U kunt uw naam, een zinnetje van aanmoediging of humoristische borduren. Om het plezier variëren, bieden wij een breed scala van kleuren zoon borduursels en verschillende lettertypen. Als u kiest voor personalisatie met een foto, upload uw favoriete foto, een portret, een vakantie herinnering, een landschap en een bericht te maken. Maak gebruik van onze assistent-inspiraties van artistieke filters of schrijf naar meer originaliteit geven aan uw compositie.

Deze aangepaste sporttassen ontbreek uitgegroeid tot een onmisbaar accessoire voor uw sportschool sessies of met de fiets, wat je te motiveren of ontvlammen de begeerte van uw sportieve collega's. Dit zijn verjaardag presenteert of Kerstmis naar een (e) vriend (e) of een familielid, verslaafde gewicht kamers die zijn er zeker van te genieten met een uniek en origineel zijn tas te bieden.

Andere gaven van de categorie "Maat Tas" kunnen u interesseren:

Sporttas Aangepast voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.