De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Gepersonaliseerde Gift Ideeën voor de badkamer foto


Onze op maat gemaakte objecten kunnen uw badkamer veroveren, voeg een functionele tool met een foto van uw dierbaren.

De badkamer is een noodzakelijke stap drie keer per dag op zijn minst, dit maakt drie redenen om dit de mooiste plek mogelijk te maken! Wij raden u aan uw decoratie origineel en nuttige manier te maken met aangepaste objecten voor de badkamer.

U bent ouders van een groot gezin? De ochtend is degene die de tandenborstel zal nemen aan de andere kant? Kies een tandenborstel houder voor elk van hen om het te regelen, en pas ze met hun mooiste kleur portret. Meer kans om hun zaken te mengen, rust gegarandeerd inkomen in de badkamer.

Producten en accessoires voor de badkamer aan te passen

In een ander, ontdek onze toilettassen en make-up kit. Als u een beauty professional, kunt u deze kits versieren met uw bedrijfslogo en reclameboodschap. Hoe verras uw klant (en) door uw professionaliteit en originaliteit! Dit zal ook een cadeau voor vrouw, voor al het "beauty addict" die elke dag zal mooi zijn met deze unieke gift!

Om uw accessoires, niets meer eenvoudig aan te passen: download uw foto, en verplaatsen het nog meer originaliteit selecteert u een art-filter die worden aangeboden door onze online assistant. We trouw uw foto met haar kleuren, de helderheid te reproduceren, contrasteert met onze kleur sublimatie techniek. Deze afdrukken methode is om de pigmenten weken in het materiaal voor een onberispelijk.

Een idee is zowel origineel voor uw badkamer en nuttig voor vrede broers en zussen, een unieke foto cadeau en goedkoop aanbod voor Kerstmis of een verjaardag. Ga je gang en kies een aangepast object voor de badkamer!

Andere gaven van de categorie "Huis & Deco Gift Gepersonaliseerde" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.