De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Personalized Gifts Ideeën voor de woonkamer van uw huis


Al onze objecten van gepersonaliseerde decoraties voor de show zal brengen aan de sfeer van uw huis dat ze zal toevoegen originaliteit te mislukken.

Geef een persoonlijk tintje aan uw woonkamer met een uniek interieur om het zelf te maken! Voor een verandering van het schilderij aan de muur, voeg een klok op uw beste foto en maak een nieuwe ziel in uw huiskamer. Een brede selectie van decoratieve voorwerpen op maat wacht! Aan te bieden als een geschenk voor Moederdag bijvoorbeeld!

Hout, met of zonder het markeren van de uren, onze klokken landen op een bureau of hangen aan de muur van de computer. Kies vierkant, rond of rechthoek die past of bij u past het beste voor uw foto en laat u leiden door onze online assistent herpositioneren en toe te voegen, voor meer originaliteit, een kunst filter.

Rest regenachtige middag ... Verzenden om de familie rond de tafel te krijgen om een ​​puzzel op te reconstrueren en verras ze als en wanneer ze een beeld te ontdekken dat hen zal herinneren aan goede herinneringen. Verbazing gegarandeerd!

Decoratief object voor in de woonkamer te personaliseren met een foto of bericht

U kunt kiezen uit de klassieke vormen en verschillende puzzel maten (4-280 stuks) die het beste passen bij de foto die u wilt vastleggen. Voor speciale gelegenheden, puzzels "Merry Christmas" en "Happy Birthday" zal de mooiste effect, terwijl een verklaring van liefde op de puzzel "I love You" verras uw lieveling (e). Kies gepersonaliseerde geschenk dat ziet er geweldig uit!

Uw foto's worden vergroot met onze kleur sublimatie techniek waarbij het impregneren van de pigmenten vindt plaats direct in het materiaal voor een periode in de tijd en maken verlichting en contrasten ongeëvenaarde ..

Het unieke gepersonaliseerde geschenken voor de fans van de puzzel of een gift van Kerstmis, een verjaardag te bieden, een gebeurtenis te vieren. Aangepaste decoratieve voorwerpen, originele en goedkoop om stijl toe te voegen aan uw huis.

Andere gaven van de categorie "Huis & Deco Gift Gepersonaliseerde" kunnen u interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.