De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Samsung Galaxy Note romp en de douane gedrukt met Photo


Vind onze aanpasbare samsung met een foto en bericht naar een geheugen van uw dierbaren te houden met je mee.

Romp samsung aangepaste : De meest populaire

Als je een smartphone of een Samsung tablet, en als u wilt beschermen met stijl en efficiëntie, deze categorie is gemaakt voor u ! Gravissimo biedt u om te vinden van een romp Samsung maat van uitstekende kwaliteit te geven een designer look en origineel van uw apparaten.

Kies uit onze schelpen zijn degenen die overeenkomt met het model van de smartphone van Samsung, de Galaxy S, Galaxy Y, Galaxy Ace, S2 , S3, S4 of S5, de Galaxy Note of de samsung Galaxy Tab en vervolgens bij de keuze van de kleur die wij bieden : zwart, wit, transparant, roze of glanzend metaal of steen. Maak een persoonlijk cadeau in seconden !

Geproduceerd in een plastic extra sterke effectief beschermen uw apparatuur tegen schade van het dagelijks leven, deze toebehoren zijn speciaal ontworpen om zich aan te passen aan de specifieke kenmerken van de apparaten aan het merk Samsung. Ze klikt u heel gemakkelijk, en elke inkeping komt overeen met de vangst van de aansluitingen en de sleutels voor een vrije toegang tot alle functies.

Samsung aangepaste high-end schelpen

Het bereik Deluxe als het heeft het voordeel van het hebben van een achterplaat aanpasbare aluminium, afneembaar. De ideale oplossing voor het wijzigen van de aanpassing zonder het veranderen van de romp.

Voor het aanpassen van uw shell, niets meer eenvoudige, onze online wizard zal u helpen bij het vinden van de stijl die u wilt om het te geven aan hem. Download uw beste kleuren foto, een momentopname die doet denken aan die van een goed geheugen, een portret van een geliefde, een illustratie van fetish of zelfs voor ondernemers, het logo van het bedrijf een marketing keuze en kies vervolgens een artistiek effect voor nog meer originaliteit. U kunt ook een bericht samen te stellen, een opdracht, en kies één van onze lettertypes van schrijven.

Onze sublimatie kleurweergave techniek geeft de resultaten zien er geweldig uit en hoge kwaliteit. De kleur impregneren in de massa zorgt voor een hoge weerstand, geen kleur vervaagd met de tijd, de naleving van de kleuren en contrasten.

Verwen smartphone of tablet dat niemand een voorwerp dat lijkt op jou, uniek en origineel tegen een zeer betaalbare prijs met deze accessoires. Gepersonaliseerde Samsung shell is een origineel geschenk dat is zowel stijlvol en nuttig om een ​​verjaardag of Kerstmis te bieden.

Andere gaven van de categorie "Romp Aangepaste Telefoon & Tablet" die je kunnen interesseren:

Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.