Samsung Galaxy Note 1 gepersonaliseerd met een foto
Geniet van een Samsung Galaxy Note 1 gepersonaliseerd met een foto. originaliteit toe te voegen aan uw telefoon met een aanpasbare shell.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Wil je een Samsung Galaxy Note 1 shell om uw smartphone op maat te bieden? Voeg uw foto, tekst of symbool via onze speelse en intuïtieve maatwerk wizard. U zult plezier met het maken van een ontwerp van de scheepsromp om uw afbeelding voor uw mobiele telefoon.

Je shell zal worden gepersonaliseerd door middel van een techniek genaamd sublimatie, die een hoge kwaliteit weergave biedt en hield in de onvergelijkbare tijd. Extra stevige plastic, het beschermt effectief en voor een lange tijd van uw telefoon.

Een Samsung Galaxy Note 1 shell voor een gepersonaliseerde stijl trend

En voor alle gelegenheden, overweeg dan het aanbieden van een Samsung Galaxy Note 1 shell om uw familieleden aangepast met een familie foto, vakantie of een levendige herinnering. Zij zullen trots zijn om elke dag te dragen dit origineel geschenk. Voor Kerstmis, een verjaardag maar voor Moederdag of Vaderdag, hier is een idee dat de ontvanger zal verrukken omdat u aangepaste denken aan hem en dat (UX) hebben gecreëerd die hij liefheeft.

Het blijft alleen u op Aanpassen en voeg uw eigen foto's, schrijf een bericht met het lettertype van uw keuze en valideren van de uiteindelijke product overzicht. Onze teams doen de rest en maak uw creatie van een uniek geschenk!

Andere gaven van de categorie "Romp samsung Aangepaste" kunnen u interesseren:

Romp Samsung Galaxy Note 1 maat voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Klantenservice Van maandag tot vrijdag, van 9u tot 13u en van 14u tot 18u
+33972554532 (In Het Engels) of service.client@gravissimo.fr
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Klant beoordelingen .
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Apps voor de iPhone/iPad
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.