De site bevindt zich momenteel in ONDERHOUD.
Het is niet mogelijk om op dit moment een bestelling te plaatsen.
Als u vragen hebt over een huidige bestelling, kunt u een e-mail sturen vanaf de pagina Contact.

Samsung Galaxy Note 2 gemaakt met jouw foto


Voeg een foto van je shell Samsung Galaxy Note 2 op uw telefoon aan te passen met een enkele romp.
Sorteren op : Prijs - Populariteit

Wilt u uw telefoon te personaliseren? Niets is makkelijker met een shell Samsung Galaxy Note 2 Aangepast. Kies uw afbeeldingen, tekst toevoegen en vervolgens een van onze symbolen op het thema van de liefde of muziek bijvoorbeeld. Om te bieden als een cadeau voor Valentijnsdag of voor plezier, functionaliteit en originaliteit gaan met een shell om uw afbeelding dat zal zijn als geen ander als uw notebook te beschermen tegen vallen en schokken van het dagelijkse leven.

Een shell Samsung Galaxy Note 2 voor een persoonlijke stijl trend

Voor Kerstmis, een verjaardag, voor een feestje, een pensioen of voor Valentijnsdag, verras uw vrienden en familie met een persoonlijk cadeau. In extra-stevige kunststof schalen voor onze telefoon te overleven erg lang de stress van het dagelijkse leven. Maatwerk wordt uitgevoerd door de kleur sublimatie techniek om uw afbeelding te impregneren in de materie. Dit biedt een zeer hoge kwaliteit gemaakt en gehouden in de onvergelijkbare tijd.

Alle eigenaren van de Samsung Galaxy Note 2 zal verrukken onder onze beeldkwaliteit schelpen. Zij zullen u graag te beschermen hun telefoons terwijl het verstrekken van een persoonlijk tintje en een ontwerp van de scheepsromp met de Samsung Galaxy Note 2 Aangepast. Selecteer het model van uw keuze en in een paar klikken, maak een unieke creatie om uw afbeelding (of die van uw gezin). Ons team doet de rest en binnen een termijn van 7 werkdagen maximum, zal u uw bestelling klaar is voor gebruik of klaar om te bieden te ontvangen!

Andere gaven van de categorie "Romp samsung Aangepaste" kunnen u interesseren:

Romp Samsung Galaxy Note 2 aangepaste voor elke gelegenheid
Deze winkel wordt automatisch in uw taal. Onze excuses voor eventuele fouten.
Gravissimo is een serieuze Franse bedrijf, dat een levering aan uw land garandeert.
Nieuws Bekijk onze Facebook-gemeenschap
Betalingen CB - MasterCard - Cheque - PayPal - Overschrijving
Informatie
Pro Services
auteursrecht Gravissimo © 2007-2019 Alle rechten voorbehouden.